Expert in presentatie
Standaard of maatwerk
Design én productie
Milieubewust
Klantportalen
Internationaal salesteam
Swipe to the left

Maak kennis met: Brigit

Maak kennis met: Brigit
28 juni 2020

Ik ben Brigit Cleuskens en ik ben 51 jaar oud. Ik woon in Stein samen met mijn man Ron en mijn twee kinderen Myrthe (19) en Sem (14). Ik ben al 5 jaar werkzaam binnen Endless Branding.


Wat is je functie binnen Endless Branding?

Ik ben de ‘coördinator afwerking’ en ik zorg ervoor dat de afdeling ‘afwerking/montage’ goed loopt. Ik stuur mensen aan, zorg ervoor dat orders op tijd af zijn voor transport en op tijd worden geleverd bij onze klanten. De productieafdeling zorgt ervoor dat orders worden voorbereid. Materialen worden geprint, gesneden en uitgesorteerd. Vervolgens komt dit voorbereid werk op de montageafdeling terecht. Hier worden producten meestal gemonteerd, verder afgewerkt en ingepakt voor transport. Echter gaan in sommige gevallen, de orders ook ‘plano’ de deur uit. De montage wordt dan uitbesteed aan een derde of de producten worden pas door de klant zelf op de winkelvloer in elkaar gezet.


Wat moet je kunnen om jouw functie goed te kunnen uitvoeren?

Allereerst moet je goed kunnen omgaan met mensen. Je hebt een sterk team nodig om een goed eindproduct te kunnen produceren. Je moet weten wat je aan elkaar hebt en ten allen tijde op de juiste manier met elkaar kunnen samenwerken. Daarnaast zeg ik altijd dat we moeten ‘streven naar perfectie’. Ik ben zelf een perfectionist en ik denk dat dat een belangrijke eigenschap is in mijn werk. Alle producten moeten voor transport worden gecontroleerd. Je wilt tenslotte niet dat beschadigde of onjuist afgewerkte producten bij de klant terecht komen. Ook denk ik dat je een bepaalde drive moet hebben, zelfverzekerd, zelfstandig maar vooral ook flexibel moet zijn. Het komt wel eens voor dat de productie niet geheel vlekkeloos verloopt. In die gevallen moet je je werk meteen kunnen hervatten zodat je niet stil valt. In zulke situaties moet je creatief zijn en meteen zoeken naar de juiste oplossing. Uiteindelijk vind ik het dan toch het leukste om op het eind van de dag te zien dat alles is gelukt en dat de producten kwalitatief goed en op tijd de deur uit zijn gegaan naar de klant.


Wat maakt Endless Branding een leuk bedrijf om in te werken?

Ik vind het leuk dat ik een van de oudste medewerkers ben binnen het bedrijf en dat ik met allemaal jonge mensen kan samenwerken. Endless Branding is een jong bedrijf met een jong team en ik vind dat ik daar goed tussen pas. Daarnaast vind ik dat wij mooie producten zoals winkeldisplays neerzetten. Vaak hebben we te maken met grote oplages voor de grotere bedrijven, maar soms zien we ook unieke producten voorbij komen voor particulieren. Dat maakt het werk ontzettend verschillend! Ook vind ik het fijn dat ik in bepaalde mate veel vrijheid heb in mijn werk. Ik ben elke dag aan het puzzelen om op het eind van de dag het werk af te krijgen, maar in de manier waarop, word ik vrijgelaten. Ook de designers hebben veel vrijheid in hun ontwerpen en die vrijheid heb je niet in elk bedrijf. Ten slotte ben ik altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en kom ik in mijn werk bij Endless Branding elke keer weer een nieuwe uitdaging tegen.


Wat heb je geleerd bij Endless Branding?

Ik heb vooral op het gebied van leidinggeven veel geleerd. Het leidinggeven zat altijd al in me, maar komt bij Endless Branding vooral goed tot zijn recht omdat ik het elke dag mag doen op mijn eigen manier. Buiten mijn werk ben ik vaak gek, chaotisch en druk, maar zodra ik op mijn werk ben dan kan ik snel omschakelen en ga ik meteen gefocust aan de slag. Wat ik dan het allerbelangrijkste vind is dat kwalitatief goede producten op tijd worden geleverd aan de klant.

Nieuwsbrief ontvangen?