Swipe to the left

Maak kennis met: Carla

Maak kennis met: Carla
18 februari 2020

Maak kennis met Carla

Hallo, mijn naam is Carla Demandt-Janssen. Ik ben 46 jaar en woonachtig in Elsloo te Limburg. Ondertussen ben ik al meer dan 15 jaar als projectmanager werkzaam bij Endless Branding, een relatief klein bedrijf met enthousiaste medewerkers. Voordat ik bij Endless Branding begon was ik al enige tijd opzoek naar een nieuwe uitdaging en die heb ik hier gevonden. Destijds kreeg ik de mogelijkheid om één dag in de week mee te lopen en te ervaren of het ook daadwerkelijk iets voor mij was, en dat bleek zo te zijn. Zo heb ik in de loop der tijd ook verschillende cursussen gevolgd in onder andere Photoshop, Illustrator en Indesign.

Ik krijg vaak de vraag om te vertellen over het leukste project waaraan ik heb meegewerkt. Om heel eerlijk te zijn: ik heb niet echt een ‘leukste’. De waarheid is dat ik door de jaren heen het geluk heb gehad om aan héél veel leuke projecten mee te werken. Het blijft geweldig om de ontwerpen die we maken terug te zien in de winkels. Het mooiste is wanneer de klant positief reageert op een geleverd project. En dat maken we gelukkig vaak genoeg mee!

Het mooie aan mijn werk is dat geen enkele dag hetzelfde is. Steeds zoek je naar de perfecte manier om tot een mooi eindresultaat te komen. Voor mij betekent dit, dat ik vooral heb moeten leren om te denken in oplossingen en niet in problemen.

Nieuwsbrief ontvangen?