Expert in presentatie
Standaard of maatwerk
Design én productie
Milieubewust
Klantportalen
Internationaal salesteam

Fefco 201 dozen

Doordat Fefco 201 dozen op maat gemaakt zijn, bieden ze een uitkomst voor verschillende obstakels. De Fefco 201 dozen zijn gemakkelijk te bedrukken. Hierdoor kun je gestructureerd en volgens een vaste stijl je pakketten verzenden. Dit zorgt voor een toename aan zichtbaarheid en herkenbaarheid onder je klanten. Grote bedrijven als Zalando doen dit dan ook om de herkenning te vergroten. Een ander voordeel van de Fefco 201 dozen is dat je meer plaats in het magazijn zal ervaren. Er wordt geen bruikbare ruimte meer ingenomen door te grote verpakkingen. Daarnaast zijn je bestellingen beter beschermd tegen deuken, stoten of andere beschadigingen tijdens het transport. Het product in de doos blijft beter op de plaats zitten en kan dus niet op en neer gaan.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN
fefco doos 201
fefco 201 doos

Voordelen van Fefco 201 dozen

De Fefco 201 doos is een Amerikaanse vouwdoos en is uitermate geschikt voor het verpakken van producten tot 110 centimeter hoog. Met Fefco 201 dozen heb jij geen last meer van te hoge verzendkosten of verloren plek in je magazijn. Doordat de dozen op maat zijn gemaakt passen jouw producten er precies in. Dit levert je al snel meer voordeel op. Bij Endless Branding worden de Fefco 201 dozen op maat gemaakt zodat alleen de ruimte die daadwerkelijk nodig is wordt gebruikt. Om het nog eenvoudiger te maken zijn de dozen makkelijk te bedrukken, zodat je verpakkingen kunt verzenden met jouw logo of huisstijl erop. De dozen bieden een betere bescherming aan de producten in de verpakking doordat er weinig loze ruimte is. Daarnaast dragen de Fefco 201 dozen bij aan de duurzaamheid van het transporteren van goederen. Ben je nieuwsgierig geworden naar het aanbod? Neem dan een kijkje in onze webshop.

NEEM CONTACT OP

Soorten Fefco dozen

Naast de Fefco 201 dozen zijn er ook nog andere exemplaren van de dozen beschikbaar. Wil jij graag geadviseerd worden over welke doos het beste past bij jouw situatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag! Hieronder worden de verschillende exemplaren van de Fefco dozen nader toegelicht.

De snelste optie – 0215 Fefco
De 0215 Fefco doos is een zelfsluitende vouwdoos. Deze doos wordt vooral gebruikt in fysieke winkels vanwege de snelheid en eenvoud waarmee de doos in elkaar gezet is.
Geschikt als geschenkverpakking – 0217 Fefco
De 0217 Fefco is een luxe geschenkdoos dat mede door de handvaten uitermate geschikt is om te gebruiken als geschenkverpakking om uit te delen. De 0217 Fefco wordt dan ook vooral gebruikt op het moment dat er een speciale en luxe verpakking nodig is.
De grootste optie – 0427 Fefco
De 0427 Fefco is een postdoos met professionele uitstraling. Dit is mede daardoor een enorm veelzijdige doos. Deze doos kan gebruikt worden voor producten met een maximale hoogte van 20 centimeter.

Jarenlange ervaring bij Endless Branding

De professionals van Endless Branding hebben door jarenlange ervaring een zeer brede kennis van zaken met betrekking tot POS-producten. Bij Endless Branding is geen obstakel te groot en worden eventuele moeilijkheden op een innovatieve en creatieve manier opgelost. De Fefco dozen worden meestal binnen vijf werkdagen geleverd om jou zo snel mogelijk van dienst te zijn. Wij doen er alles aan om onze service naar een hoger leven te tillen en hierdoor kunnen we jou helpen met het groeien van jouw bedrijf. Door ons uitgebreid assortiment van op maat gemaakte Fefco 201 dozen tot floor displays, kun je bij ons terecht voor al je in-store producten. Ben je geïnteresseerd in ons aanbod? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

contacteer ons

Contact

  • Optioneel: voeg bestanden toe aan uw bericht. Bijvoorbeeld foto's of een impressie.

Nieuwsbrief ontvangen?