Expert in presentatie
Standaard of maatwerk
Design én productie
Milieubewust
Klantportalen
Internationaal salesteam

Bezorging

Verpakkingen

Afhankelijk van de samenstelling en het volume van uw bestelling zorgen wij voor een passende verpakking. Indien u bijvoorbeeld in bulk producten bij ons bestelt kunnen wij ervoor kiezen om uw producten op pallet te versturen. Losse en samengestelde producten verpakken wij meestal individueel. Onze stevige verpakking met kreukelzones kunnen tegen een stootje. Echter, heeft u een beschadiging of probleem geconstateerd bij bezorging gelieve dit zo snel mogelijk aan ons te melden!

Bezorgkosten

Voor de BENELUX (Nederland, België en Luxemburg) hanteren wij bij een bestelling tot 250 euro een standaard tarief van 9,95 aan verzend- en administratiekosten, ongeacht de samenstelling van uw bestelling. Plaatst u bij ons een bestelling van 250 euro of hoger dan kunnen wij voor u deze gratis laten bezorgen. Valt het land van bezorging buiten Nederland, België of Luxemburg dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Wij zullen dan kijken naar de samenstelling van uw bestelling en u een passende oplossing aanbieden gekeken naar uw wensen.

Verzendmethode

Wij sturen onze pakketten/pallets via reguliere verzenders alsmede koeriers naar zakelijke adressen. Wij kiezen bij iedere bestelling voor een gepaste verzendmethode om de kwaliteit te waarborgen.

Bezorgtijd

Wij doen ons best te produceren en te leveren binnen 5-7 dagen nadat u bij one succesvol een bestelling heeft geplaatst. Als alles in orde is met uw ontwerp en er verder geen problemen zijn gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag. Afhankelijk van de grootte van uw bestelling kan het zijn dat het soms wat langer kan duren. WIj nemen in deze gevallen zo spoedig mogelijk contact met u op zodra uw bestelling is geplaatst.

Mijn pakket(ten) volgen

Wanneer wij uw producten vervaardigd hebben zullen wij een ophaalmoment inplannen. Hierbij wordt een automatische tracking-email verstuurd naar u via Sendcloud, onze verzendpartner. U kunt de status zien en verdere infomatie opvragen middels de link in de email.

Bezorging gemist?

Dit kan gebeuren uiteraard. Uw bezorger heeft u dit waarschijnlijk al laten weten. U kunt middels de track & trace in uw email informatie opvragen over een nieuw bezorgmoment. Als u vragen heeft, neem gerust contact met ons op en wij zoeken het voor u uit.

Vragen? Laat het ons weten!

Nieuwsbrief ontvangen?