Nieuws. Lees onze laatste ontwikkelingen.

De 4 voordelen van POS displays

POS staat voor point of sale. Hiermee worden promotiematerialen zoals displays of banners bedoeld. Deze promotiematerialen worden op strategische plekken in een winkel geplaatst ter promotie van een bepaald product. Het gebruik van promotiemateriaal in uw winkel biedt veel kansen en voordelen. Maar welke voordelen heeft promotiemateriaal precies?

Het verhaal achter een display van Endless Branding

Onze winkeldisplays en overige Point of Saleproducten worden uitsluitend gemaakt van FSC-gecertificeerd karton. Door gebruik te maken van karton dat het FSC-keurmerk heeft, nemen wij deel aan de strijd die er op dit moment gaande is tegen de klimaatverandering.

Thuiswinkel Zakelijk gecertificeerd!

Vanaf heden dragen wij het keurmerk "Thuiswinkel Zakelijk". Dit betekent o.a. dat u bij ons veilig kunt winkelen en dat wij zorgvuldig met uw persoonsgegevens omgaan...

Sales! Met Frank Woltjer

Endless Branding zat kort geleden samen met onze 43 jarige, kersverse sales-topper Frank voor een interview. Wat brengt Frank allemaal mee naar ons bedrijf? Een vraag en antwoord...

7 beschermingsproducten voor iedere werkplek!

Nu de coronacrisis voortduurt zullen er manieren gevonden moeten worden om toch op een vellige manier weer aan de slag te kunnen op de werkplek. Met deze gedachte in ons achterhoofd hebben we een toevoeging gedaan aan onze webshop. Het Nieuwe Normaal. Op deze pagina staan allerlei producten die helpen de werkplek zo veilig en hygiënisch mogelijk te maken. In deze blog wordt een greep uit het assortiment uitgelicht.

Webshop live!

Na maanden lang hard gewerkt te hebben aan onze spiksplinternieuwe website zijn we zo ver! Naast al het goede van Endless Branding wat u al kende introduceren wij nu een webshop met personaliseerbare producten.

Wij zijn FSC® gecertificeerd

Met plezier kunnen wij u vertellen dat wij nu FSC® gecertificeerd zijn! Het geven om de natuur en het teruggeven aan haar is een belangrijke wisselwerking, zeker in ons vak.

Augmented reality prototyping

Bij het ontwikkelen van van maatwerk producten voor onze klanten maken wij gebruik van augmented reality. Dit is een handige tool om onze prototypes in de gewenste ruimte te krijgen zonder deze daadwerkelijk vervaardigd te hebben!

Nieuwsbrief ontvangen?