Expert in presentatie
Standaard of maatwerk
Design én productie
Milieubewust
Klantportalen
Internationaal salesteam
Swipe to the left

7 beschermingsproducten voor iedere werkplek!

7 beschermingsproducten voor iedere werkplek!
29 januari 2020

Nu de coronacrisis voortduurt zullen er manieren gevonden moeten worden om toch op een vellige manier weer aan de slag te kunnen op de werkplek. Met deze gedachte in ons achterhoofd hebben we een toevoeging gedaan aan onze webshop. Het Nieuwe Normaal. Op deze pagina staan allerlei producten die helpen de werkplek zo veilig en hygiënisch mogelijk te maken. In deze blog wordt een greep uit het assortiment uitgelicht.


  1. 1. Kuchscherm Het eerste product dat niet mag ontbreken op de werkplek is het kuchscherm. Dit is een transparant acrylaat scherm dat bacteriën en virussen tegenhoudt. Dit is uitermate geschikt op plekken waar er klantencontact plaatsvindt. Denk aan kassa’s en toonbanken. Bij de kleine opening aan de onderkant van het scherm kan een pinautomaat geplaats worden of eventueel contant geld gelegd worden. Op deze manier kan de transactie gewoon plaatsvinden en wordt de overdracht van bacteriën en virussen tot een minimum beperkt.
  2. 2. Kamerscherm. Deze schermen zijn uitermate geschikt om werkplekken af te schermen. Op deze manier ontstaat er een scheiding tussen verschillende werkplekken waardoor de hygiëne beter gewaarborgd kan blijven. Omdat de schermen gepersonaliseerd kunnen worden kan iedere werknemers zijn eigen werkplek naar wens ontwerpen.
  3. 3. Bureauscherm. Net als de kamerschermen heel handig om voor iedere werknemer een eigen plekje te creëren. Buiten het feit dat het hygiënischer en veiliger is, zal het ook productiever zijn. De werknemer wordt op deze manier niet afgeleid en kan zich volledig op zijn of haar werk richten. Het bureauscherm is te verkrijgen als enkel scherm, enkel scherm met plastic vensters en in de vorm van een U voor volledige afscherming. Uiteraard kunnen de verschillende bureauschermen volledig gepersonaliseerd worden.
  4. 4. Plafondhanger. Hiermee kan subtiel op iedere werkplek aangegeven worden dat er een gepaste afstand bewaard moet worden. Dit om iedereen er nog een keer aan te herinneren dat we momenteel in een anderhalve meter maatschappij leven. Deze plafondhanger is volledig naar wens te personaliseren aan beide en wordt geleverd met plafondbevestiging.
  5. 5. Driehoekzuil. De driehoekzuil is perfect om bijvoorbeeld de looprichting op de werkplek aan te geven. Zo is voor iedereen duidelijk hoe er gelopen moet worden en kan de anderhalve meter gerespecteerd worden. Deze kan ook gebruikt worden om bezoekers wegwijs te maken en eventueel aanvullende informatie op te vermelden. Ook deze driehoekzuil is volledig naar wens te personaliseren en is 1,5 meter hoog.

  6. 6. Hygiënebord. Op het hygiënebord staan een aantal omgangsregels dat gehanteerd moeten worden op de plek veilig te houden. Dit zijn regels als geen handen schudden, 1,5 m afstand respecteren en hoesten en niezen in de elleboog. Met dit bord worden de omgangsregels extra benadrukt zodat iedereen hier steeds aan herinnerd wordt. Het bord is gemaakt van forex en geschikt voor zowel binnen als buitengebruik. Daarnaast is het bord in verschillende maten te bestellen variërend van maar S tot maat XXL.

  7. 7. Vloersticker. Dit is een handig product om plekken op de grond te markeren zodat de gepaste afstand bewaard wordt. Hier wordt ook nog eens extra benadrukt dat er 1,5 m afstand gehouden moet worden. Naast de verschillende vloerstickers al in de webshop staan, is het ook mogelijk om een vloersticker geheel naar wens te ontwerpen met uw eigen boodschap. De stickers zijn bedoeld voor binnen gebruik en zijn voorzien van een antislip laag.
Nieuwsbrief ontvangen?