Expert in presentatie
Standaard of maatwerk
Design én productie
Milieubewust
Klantportalen
Internationaal salesteam
Swipe to the left

Een dag in de schoenen van Kelly

Een dag in de schoenen van Kelly
24 september 2020

Kelly onze travelling designer


Door de uitzonderlijke situatie van COVID-19 zagen mijn dagen er tot enkele weken geleden heel anders uit. We werkten hoofdzakelijk vanuit thuis en de meeste klantafspraken vonden digitaal plaats. Gelukkig leven we in een tijd waarin dit thuiswerken relatief makkelijk is en proberen we bij Endless Branding snel in te spelen op nieuwe situaties.


Nu we de tijd op kantoor en de live klantafspraken weer langzaamaan zijn aan het opbouwen, rijd ik 's ochtends meestal naar de zaak, waar ik de dag start met het checken van mijn mailbox. In mijn functie als travelling designer is het belangrijk om de hele dag (dus óók voor en na kantoortijden) bereikbaar te zijn omdat ik voor een aantal klanten het eerste aanspreekpunt ben.


Voordat ik startte in deze functie, ben ik reeds verschillende jaren werkzaam geweest als designer bij Endless Branding. Hierdoor heb ik niet alleen van de buitendienst, maar ook van de binnendienst mogen proeven. Ik heb zelf de nodige expertise en kan vaak meteen antwoorden op vragen van klanten, hetgeen erg wordt gewaardeerd.


Indien een klant ons benadert en displays wenst te bestellen dan gaan we samen aan tafel zitten. Aan tafel maak ik een 3D-schets waarin ik de ideeën van de klant, maar ook mijn eigen creativiteit verwerk. Ik adviseer de klant gedurende het schetsen over de ontwerpmogelijkheden en kan ze achteraf voorzien van een kostenindicatie. Zo hoeven mijn collega’s design en sales nog niet bij het project betrokken te worden. Deze manier van werken is ontzettend efficiënt. De klant heeft op dag één meteen een visueel beeld van het ontwerp en een idee van het kostenplaatje, hetgeen veel tijd bespaart niet alleen voor de klant, maar ook zeker voor onszelf.


Zodra wij akkoord krijgen en we een samenwerking aangaan, dan pas wordt de schets bij een van onze designers neergelegd die deze vervolgens verder technisch optekent. Ik bespreek vervolgens met een collega van de binnendienst de order door en probeer betrokken te blijven bij het volledige productieproces. Het is belangrijk om goed contact te houden met klanten tot het moment van uitlevering, maar ook zeker in die periode daarna. Niet alleen de klanten, maar ook ikzelf hecht veel waarde aan dat stukje nazorg. Zo zorg je ervoor dat klanten weer bij je terugkomen en dat is toch hetgeen waarvoor je het allemaal doet.


Het klantencontact, het stukje adviseren, het commerciële gedeelte en het creatieve aspect maakt mijn werk ontzettend afwisselend! Ik houd van mijn werk en mijn functie als travelling designer!


Schaam je niet en parkeer je ideeën bij onze Kelly!

Nieuwsbrief ontvangen?