Expert in presentatie
Standaard of maatwerk
Design én productie
Milieubewust
Klantportalen
Internationaal salesteam
Swipe to the left

Een nieuwe snijmachine!

Een nieuwe snijmachine!
25 januari 2021

Bij Endless Branding vinden wij het belangrijk om te blijven innoveren. Daarom hebben wij ons machinepark uitgebreid met de nieuwe Zund BHS150. De combinatie van volautomatische registratie, materiaalafhandeling en digitaal snijden maakt het mogelijk om onbemand door te draaien.


De BHS150

De stapelhoogte van 1,5 m maakt aanzienlijk langere bedrijfstijden mogelijk. Daardoor kunnen wij grote oplagen economisch en efficiënt verwerken. Voltooide stapels kunnen tijdens lopende productie worden afgenomen.


Tijdens het beladen leest een scanner de opdrachtgegevens uit opgedrukte QR-codes uit. Zo kunnen wij verschillende opdrachten binnen één stapel betrouwbaar herkennen en automatisch verwerken.


Met de BHS150 kunnen wij materialen tot een dikte van 30 mm efficiënt verwerken. De laadeenheid kan de snijmachine voorzien van meerdere vellen. Doordat het werkvlak volledig wordt benut, kunnen ook kleinere velformaten efficiënt worden verwerkt.


Verder worden de gesneden vellen door de transportband van de afvoereenheid exact op de pallet gestapeld. Door dit stapelproces zijn, afhankelijk van de taak, geen bruggetjes nodig om de snijdelen tegen te houden. Dit bespaart tijd en kosten bij het scheiden van de individuele producten.


Acties op maat

In deze onzekere tijden weet je vaak niet welke oplage je aan materialen kan inzetten, een digitale benadering zonder dure stansmessen kan dan een oplossing zijn. Ook zijn "acties op maat” betaalbaarder en flexibeler, op deze manier heeft u als marketeer eindeloze mogelijkheden om te scoren voor uw merk. Infomeer naar de mogelijkheden!

Nieuwsbrief ontvangen?