Expert in presentatie
Standaard of maatwerk
Design én productie
Milieubewust
Klantportalen
Internationaal salesteam
Swipe to the left

Elektrische auto's

Elektrische auto's
13 juli 2020

De overheid trekt flink de portemonnee voor de snelle aanleg van laadpalen. Volgend jaar komen er élke dag ruim tweehonderd laadpalen extra bij. Het plan is om uiteindelijk honderdduizenden extra laadpalen te plaatsen. Met dit nieuws zijn we bij Endless Branding natuurlijk ontzettend blij! Het milieu staat bij ons hoog in het vaandel en dat is precies de reden waarom een groot gedeelte van onze werknemers in elektrische auto’s rijdt.


Vorig jaar hebben wij een FSC certificaat behaald. Wij bieden onze klanten producten waarvan het materiaal een verifieerbare herkomst heeft met als doel de bossen wereldwijd te behouden. Hieruit blijkt dat wij elk jaar stappen ondernemen in het verduurzamen van onze productmaterialen maar ook ons bedrijf als geheel.


Ondernemen is continu blijven innoveren: met kleine stapjes tegelijk je dagelijkse bedrijfsvoering een beetje soepeler, efficiënter en beter maken. Het maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker en daar zijn wij ons bij Endless Branding maar al te goed van bewust. Daarom kiezen wij voor elektrisch rijden. Elektrisch vervoer heeft een gunstig effect op de luchtkwaliteit, geluidsoverlast en het klimaat. Elektrische auto’s stoten geen of aanzienlijk minder schadelijke stoffen uit en dragen bij aan de reductie van de uitstoot van CO2.


Binnenkort gaan wij nog een stapje verder. Wij zijn namelijk op weg naar een volledig CO2 neutrale productie!


Together we can save our planet!

Nieuwsbrief ontvangen?