Expert in presentatie
Standaard of maatwerk
Design én productie
Milieubewust
Klantportalen
Internationaal salesteam
Swipe to the left

Wij zijn FSC® gecertificeerd

Wij zijn FSC® gecertificeerd
2 januari 2022

Endless Branding. Wij gaan 'groen' waar we kunnen.


Ieder jaar ondernemen wij stappen in de verduurzaming van onze productmaterialen maar ook ons bedrijf als geheel. Niet alleen omdat het moet, maar omdat wij dit zelf ook willen. De laatste stap die we genomen hebben was het behalen van ons FSC® certificaat, met succes! Wij kunnen onze klanten vanaf nu kartonnen producten bieden waarvan het materiaal een verifieerbare herkomst heeft met als doel onze bossen wereldwijd gezond te houden. De houtproducten die wij gebruiken krijgen zo een kans om te hergroeien. Naast het slimmer maken van onze verlichting en verwarming, het steeds meer overstappen op elektrische bedrijfsauto's, luidt dit een volgende fase in voor ons bedrijf. En hier zijn we trots op!


Nov 19, 2019 10:02:50 AM

Wat is FSC?


FSC (Forest Stewardship Council®) is een wereldwijde, not-for-profit organisatie die toegewijd is aan de promotie van verantwoord bosbeheer. FSC maakt gebruik van een certificeringssysteem gestoeld op twee belangrijke componenten: bosbeheer en het controleren van alle schakels in de handelsketen van FSC gecertificeerde materialen.

Wanneer u het logo van FSC aantreft op een productlabel of afleverbon kunt u ervan uitgaan dat u een product aanschaft dat bijdraagt aan een duurzame toekomst voor onze bossen wereldwijd.

Nieuwsbrief ontvangen?