Expert in presentatie
Standaard of maatwerk
Design én productie
Milieubewust
Klantportalen
Internationaal salesteam
Swipe to the left

Fijne Feestdagen en een gezond 2021!

Fijne Feestdagen en een gezond 2021!
23 december 2020

We kunnen er niet omheen... 2020 was een bewogen jaar. Buiten onze bedreigde gezondheid en sociale omgangsvormen zagen veel ondernemers de omzet volledig wegvallen of skyhigh stijgen. Wat echter voor ons allen geldt is dat het een heel onwerkelijk jaar was en nog steeds is. Maar ook dat 2021 waarschijnlijk een extra mooi jaar gaat worden!

Kort geleden maakte een bekende DJ de pakkende vergelijking tussen een stroomstoring en de covid periode. Zo ging na een stroomstoring een feest meestal nog meer los. We waarderen de kleine dingen meer en hebben aandacht voor zaken die voor covid heel normaal waren. Met een vaccin aan de horizon kunnen we hopelijk snel terug naar het “oude normaal” en ziet 2021 er veelbelovend uit!

Ik hoop dat u als marketeer en/of merkenbouwer ook volop aan het plannen bent voor het aanstaande topjaar. Als uw belangrijkste productintroducties nog net die extra stoppower nodig hebben op de winkelvloer, neem dan vooral contact met ons op! Ons team van adviseurs, designers en projectmanagers staat klaar om voor u unieke producten te creëren die een indruk achterlaten!

Rest ons niet veel meer dan u een goede gezondheid en fijne feestdagen te wensen en te proosten op het aanstaande nieuwe topjaar! Wij kunnen niet wachten...

Nieuwsbrief ontvangen?