Expert in presentatie
Standaard of maatwerk
Design én productie
Milieubewust
Klantportalen
Internationaal salesteam
Swipe to the left

Interieurswitch

Interieurswitch
3 augustus 2020

Tijdens de coronacrisis hebben wij ons kantoor gepimpt. Verschillende ruimtes zijn volledig naar thema ingericht. Zo proberen wij te zorgen voor een frisse start na de afgelopen bizarre periode.


Ons kantoor kon wel wat meer ‘groen’ gebruiken en dat is precies de reden waarom wij van één van onze kantoren een ware golfbaan hebben gemaakt. Groen op kantoor zou niet alleen de productiviteit verbeteren, maar ook de creativiteit een boost moeten geven.


Via onze golfbaan loop je richting de Afrikaanse jungle, waar je ‘The Big Five’ kunt spotten. Let op: betreden op eigen risico want loslopende neushoorns!


Ook onze vergaderruimte kon een opknapbeurt gebruiken. Zodra je de ruimte binnenkomt, krijg je meteen het gevoel alsof je een chalet in de Tiroler Alpen binnenloopt. De houten afwerking, in combinatie met de typische gordijntjes zorgen voor een gezellige Oostenrijkse sfeer.Een inspirerend kantoor is de basis van succes. Door een inspirerend kantoor schieten prestaties de lucht in en krijgen creativiteit en focus een boost. Zo proberen wij niet alleen onze werknemers, maar ook onze klanten tevreden te houden. Daarnaast bestaat zo goed als de volledige (nieuwe) inrichting uit FSC-gecertificeerd karton. Dat zijn voor ons twee vliegen in één klap want natuur en creativiteit staan bij Endless Branding hoog in het vaandel!Wij gaan ‘groen’ waar we kunnen.

Nieuwsbrief ontvangen?