Expert in presentatie
Standaard of maatwerk
Design én productie
Milieubewust
Klantportalen
Internationaal salesteam
Swipe to the left

Maak kennis met: Maarten

Maak kennis met: Maarten
21 januari 2021

Maarten is 39 jaar oud en woont in Maastricht. Als de 'online-man' werkt hij sinds 2 jaar aan onder andere technische vernieuwingen bij Endless Branding en natuurlijk de webshop.


Wat is jouw achtergrond?

Tijdens mijn studie Psychologie begon ik steeds meer te voelen voor een toekomst in een artistiek vak. Komend uit een overwegend creatieve en academische familie heb ik op een gegeven moment gekozen voor de kunstacademie (Digital Media Design) aan de faculteit Kunst, Media en Technologie in Utrecht, waarna ik zowel als ZZP'er en voor bureaus als vormgever en tekstschrijver werkzaam werd.


Hoe lang werk je bij Endless Branding?

Sinds twee jaar.


Wat is je functie bij Endless Branding en wat houdt deze in?

Ik heb een breed takenpakket binnen het bedrijf. Een stuk vormgeving en een stuk techniek, waaronder de webshop. Ik houd mij ook bezig met innovatie en efficiëntie binnen het bedrijf. Een beetje een vliegende kiep, de afwisseling vind ik ook fijn.


Leukste project tot dusver?

Dit bedrijf! Het is fantastisch om te zien welke grote stappen wij hebben gemaakt met Endless Branding op het gebied van online aanwezigheid en onze webshop. Twee jaar geleden had het bedrijf enkel nog een digitaal visitekaartje als website, nu kunnen wij onze klanten live 3D impressies geven en gaan onze sales collega's bewapend met augmented reality op pad. Het is goed om te zien hoe deze technologieën los van een wow-factor ook daadwerkelijk een meerwaarde hebben voor onze klanten. En dit type werk is nooit af; wij zullen in de toekomst nieuwe mogelijkheden blijven toevoegen aan onze webshop en onze interne processen blijven verbeteren.


Met welke collega zou je een dagje willen ruilen?

Misschien met een van onze sales collega's, om zo onze grote klanten iets beter te leren kennen, waar hun behoeftes liggen en waar zij denken dat de markt naartoe schuift. Eerstehands ervaring is meestal de beste en zo nu en dan een fris perspectief doet wonderen, ook voor creatieve processen.


Wat doe je voor de lol?

Thuis kook en tafel ik heel graag met vrienden, dat is voor mij ontspannen. Lekker eten, drinken en goed gezelschap! Dit is nu met de corona-pandemie vrijwel onmogelijk geworden helaas. Als dit weer mogelijk wordt en verantwoord is dan ben ik een inhaalslag van plan. Iets om op te verheugen!


Nieuwsbrief ontvangen?