Expert in presentatie
Standaard of maatwerk
Design én productie
Milieubewust
Klantportalen
Internationaal salesteam
Swipe to the left

Maak kennis met: Scott

Maak kennis met: Scott
1 december 2020

Maak kennis met Scott Meisen, 23 jaar jong en woonachtig in hartje Meerssen. Scott is begonnen als stagiaire en inmiddels al meer dan 4 jaar in dienst bij Endless Branding.


Na mijn middelbare school ben ik de opleidingen “Financiële Beroepen en Bedrijfsadministratie” gaan volgen op Leeuwenborg in Maastricht. Op school heb ik de basis van het boekhouden geleerd, hetgeen ik nu elke dag in de praktijk mag toepassen. Ooit begonnen als stagiaire, maar inmiddels al verschillende jaren werkzaam als administratief medewerker bij Endless Branding.


Wat mijn werk zo leuk maakt is dat de werkzaamheden ontzettend gevarieerd en uitdagend zijn! De taken die wekelijks terugkeren zijn het bijwerken van afschriften, het opstellen van facturen, het boeken van verkoop en inkoop en het bijhouden van de urenadministratie. Belangrijk hierbij is om het overzicht te bewaren en prioriteiten te stellen.


Als ik met een van mijn collega’s een dagje mocht ruilen? Dan zou dat zeker een van onze designers zijn. Ik vind het nog steeds indrukwekkend om te zien hoe een digitaal ontwerp wordt omgetoverd tot een tastbaar product en vervolgens op de winkelvloer is terug te zien!


Buiten mijn werk ben ik in de avonduren en in het weekend vaak op het voetbalveld en in de fitness te vinden. Daarnaast vind ik het leuk om op stap te gaan met vrienden, al moet ik wel zeggen dat door de Coronacrisis ik geen idee heb wanneer de laatste keer was.. (Dat is bijna een jaar geleden met Carnaval?!) Ook vind ik het leuk om een potje FIFA te spelen.

Nieuwsbrief ontvangen?