Expert in presentatie
Standaard of maatwerk
Design én productie
Milieubewust
Klantportalen
Internationaal salesteam
Swipe to the left

Maak kennis met: Sonal

Maak kennis met: Sonal
29 februari 2024

Maak kennis met onze nieuwste aanwinst, Sonal, een 25-jarige creatieve geest. Een jaar geleden besloot ze haar hart te volgen en verhuisde ze vanuit New Delhi naar Eindhoven voor de liefde. Samen met haar man deelt ze niet alleen een huis, maar ook een passie voor papier.


Achtergrond

Sonal heeft een bachelor in design en een master in accessibility design aan de Universiteit van New Delhi afgerond, waarbij ze ook een uitwisselingsproject in New York heeft gedaan. Nu, twee jaar na haar afstuderen, maakt ze deel uit van Endless Branding, waar ze zich dagelijks bezighoudt met het ontwerpen van de mooiste producten!


Kracht

Haar kracht ligt in haar snelle begrip van software. Ze heeft de programma's voor zowel 2D- als 3D-ontwerpen snel onder de knie. Haar trots moment? Een project voor Lego, haar eerste designproject binnen Endless Branding, waarvan ze het resultaat mocht bewonderen op de Huishoudbeurs.


Hobby

Sonal heeft een liefde voor Kirigami en heeft zich ondanks haar korte tijd in Nederland, al aangesloten bij verschillende clubs en creatieve netwerken. Wat de toekomst brengt? Nog meer creatieve projecten, waar ze vooral "out of the box" kan denken.

We zijn heel blij om Sonal te verwelkomen in ons team!

Nieuwsbrief ontvangen?