Expert in presentatie
Standaard of maatwerk
Design én productie
Milieubewust
Klantportalen
Internationaal salesteam
Swipe to the left

Maak kennis met: Youp

Maak kennis met: Youp
8 april 2021

Dit is Youp, 23 jaar en al ruim 4 jaar werkzaam in de productie van Endless Branding. Hij is op zijn negentiende begonnen en heeft zichzelf ontwikkeld tot Operator.


Als operator houd ik mij voornamelijk bezig met het bedienen van onze machines en het bewaken van het productieproces. Samen met mijn collega’s ben ik verantwoordelijk voor de productie van de POS producten op de printers en snijmachines. Mijn taak is het zelfstandig produceren van full colour prints op o.a. onze NoeCha ONE printer.


In 2017 hebben we ons productieproces verder geautomatiseerd. De automatische invoer en stapelaar maakt het mogelijk om de dagelijkse doorvoer te verhogen. Dit geeft mij ook meer ruimte om in te springen op de montageafdeling en waar nodig uit te helpen met allerlei andere werkzaamheden.


Wat ik fijn vind aan mijn werk is de vrijheid die ik heb en die vrijheid heb je niet in elk bedrijf. Uiteindelijk is het doel om op het eind van de dag het werk af te krijgen, maar in de manier waarop, word ik vrijgelaten. Wij werken bij Endless Branding met vroege diensten en middagdiensten en als het echt druk is dan kan er ook wel eens een nachtdienst tussen zitten. Maar ook hierin hebben wij veel vrijheid en kunnen wij onderling afstemmen wie welke dienst draait. Dat werkt erg prettig.


Graag zou ik eens in de schoenen willen staan van een van onze designers. Ik denk dat wanneer ik zelf de expertise heb om een filetje op de server te zetten, het productieproces nog efficiënter kan verlopen. Zo kan ik meer zelf oplossen en hoef ik niet elke keer iemand van de designers aan te spreken.


In mijn vrije tijd sleutel ik graag aan mijn scooters en motoren.


Nieuwsbrief ontvangen?