Expert in presentatie
Standaard of maatwerk
Design én productie
Milieubewust
Klantportalen
Internationaal salesteam
Swipe to the left

Sales! Met Frank Woltjer

Sales! Met Frank Woltjer
30 januari 2020

Endless Branding zat kort geleden samen met onze 43 jarige, kersverse sales-topper Frank voor een interview. Wat brengt Frank allemaal mee naar ons bedrijf? Een vraag en antwoord:


Wat kun je vertellen over je achtergrond?

Ik heb een commerciële opleiding genoten en ben al meer dan 10 jaar actief in het verkopen van Point of Sale materialen en displays. Bij Endless Branding ga ik aan de slag met waar mijn passie ook ligt; account manager POS!


Waar kijk je het meest naar uit bij Endless Branding?

Het samenwerken met dit enthousiaste team, en het uitdragen van alles wat er op dit moment in ontwikkeling is binnen het bedrijf. Ik zie collega`s die over veel expertise beschikken, ontzettend creatief zijn en mooie ideeën echt tot uitvoer brengen. Neem het klantenportaal, in mijn ogen een enorme toevoeging voor afnemers van POS materiaal. Ik kan niet wachten om dit te demonstreren binnen mijn netwerk. Ik vind het gaaf dat we onze klanten hiermee echt van meerwaarde kunnen zijn en ontzettend veel werk uit handen nemen met als resultaat: een campagne op maat!


Hoe zie je de toekomst van deze branche?

Van nature ben ik een optimistisch mens en denk ik dat de winkelvloer wel blijft bestaan. Maar de vorm zal zeker veranderen. Ik verwacht dat aantallen kleiner gaan worden, en dat onderscheiding in creativiteit en originaliteit de doorslag gaat geven. De winkelbeleving wordt steeds relevanter: als mensen het echt als een uitje ervaren om te winkelen, blijft de animo er ook voor. Een winkel wordt steeds meer het ‘uithangbord’, een belevingswereld: zelfs webshops openen fysieke winkels om in persoonlijk contact te komen met de consument. Een perfecte combinatie tussen off- en online.


Aanraken, proeven en beleven dus?

Precies! Met de presentatiemogelijkheden van Endless Branding kunnen we retailers en merken die zich willen laten zien hierin echt ontzorgen.


En waar gaat jouw commerciële hart sneller van kloppen?

De weg die je met je relatie aflegt, van concept tot prachtige presentatie op de winkelvloer. Samen met je klant werken aan wie je wilt zijn en wat je wilt uitstralen als merk, hierin adviseren en ondersteuning bieden met een tastbaar resultaat. De reactie die je van mensen krijgt als een campagne succesvol is verlopen, daar doe je het toch voor?


En na een drukke werkdag kom je thuis bij...?

Mijn gezin bij vriendin Nina en onze 2 zoons Finn (6) en Lasse (4). En daar geniet ik enorm van, ik ben een blij man!Meer weten over klantportalen en wat ze voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact op met frank@endlessbranding.com of bel ons even!

Nieuwsbrief ontvangen?