Expert in presentatie
Standaard of maatwerk
Design én productie
Milieubewust
Klantportalen
Internationaal salesteam
Swipe to the left

Thuiswinkel Zakelijk gecertificeerd!

Thuiswinkel Zakelijk gecertificeerd!
9 maart 2020

Vanaf heden dragen wij het keurmerk "Thuiswinkel Zakelijk". Dit betekent o.a. dat u bij ons veilig kunt winkelen en dat wij zorgvuldig met uw persoonsgegevens omgaan...


Veilig shoppen bij Endless Branding!

Door het behalen van ons Thuiswinkel Zakelijk certificaat bent u bij ons verzekerd van een veilige en betrouwbare webshop. Wij worden jaarlijks getoetst op privacy regelgeving, juridische regelgeving en cyberveiligheid. En hier zijn wij natuurlijk trots op! Het certificaat biedt de bezoekers 8 zekerheden:


 • Het bedrijf bestaat echt
  De contact- en vestigingsgegevens zijn gecontroleerd en staan duidelijk op het certificaat.
 • Zakendoen onder Nederlands recht
  De overeenkomst wordt gesloten onder Nederlands recht. Bovendien zijn de algemene voorwaarden voor bedrijven gemakkelijk vindbaar en niet in strijd met de Nederlandse dwingende wettelijke regels.
 • Helder aanbod: je weet precies wat je koopt
  Elk product en/of elke dienst heeft een duidelijke omschrijving die overeenkomt met de werkelijkheid.
 • Overzichtelijk orderproces
  Het orderproces verloopt via eenduidige stappen. Het is duidelijk wat je bestelt voordat je een aankoopverplichting aangaat en je krijgt nog een kans om deze te corrigeren voor het plaatsen van de bestelling.
 • Prijzen zijn duidelijk
  Je wordt goed geïnformeerd over alle eventuele bijkomende kosten, zoals verzend-, betaal-, polis- of administratiekosten. Je bestelt zakelijk, dus de prijzen zijn exclusief btw. Dit wordt ook duidelijk vermeld.
 • Veilige betaalomgeving
  Wanneer je een betaling doet in de webshop, verloopt dit via een beveiligde verbinding met een SSL-certificaat (HTTPS en/of slotje onder of boven aan de webpagina).
 • Zorgvuldige omgang met jouw persoonsgegevens
  De webshop heeft een maximale inspanningsverplichting om te zorgen voor veilig transport, veilige verwerking en veilige opslag van persoonsgegevens. Periodiek spreekt Thuiswinkel.org de webshop aan op deze verplichtingen en voert ICT-veiligheidstests uit. Bovendien kun je je eenvoudig afmelden voor commerciële e-mails (zie hieronder bij "veiligheid" en "e-mail" hoe Thuiswinkel.org dit borgt).
 • Gedegen klachtenbemiddeling en geschillen bij Nederlandse rechter
  Heb je ondanks deze zekerheden toch een klacht, dan kom je in drie stappen tot een oplossing. De eerste stap is om bij de webshop te vertellen dat je ontevreden bent. Kom je samen niet tot een oplossing? Dan kun je als tweede stap een melding maken via thuiswinkel.org/klacht-indienen. Thuiswinkel.org helpt jou verder met klachtenbemiddeling. Als je hierna nog niet tevreden bent, kun je als derde stap een geschil voorleggen bij een Nederlandse rechtbank. Alleen als het is overeengekomen, kan er ook sprake zijn van arbitrage bij een erkend arbitrage-instituut.


Veel shopplezier bij Endless Branding!

Nieuwsbrief ontvangen?