Expert in presentatie
Standaard of maatwerk
Design én productie
Milieubewust
Klantportalen
Internationaal salesteam
Swipe to the left

Vacature: CAD Designer

Vacature: CAD Designer
1 juni 2021

Vacature: CAD Designer

Heb jij zin om aan uitdagende projecten te werken? Ben je kwaliteitsgericht, leergierig en wil je bijdragen aan continue verbeteringen? Heb jij goed technisch inzicht? Dan zoeken wij jou! Wij zoeken een fulltime CAD designer om ons team te versterken.


Werkzaamheden

In deze functie ben je bezig met de wensen van de klant te vertalen naar 2D en 3D tekeningen. Je bent vanaf de start tot het einde betrokken bij het project en draagt zorg voor alle aspecten van engineering en soepele voortgang van het project. De productie draait 16 tot 24 uur per dag, vijf dagen per week. Dagelijks zorg je ervoor dat jouw productie-files probleemloos kunnen worden vervaardigd. Je hebt oog voor detail, middels een perfecte werkorder icm met een sluitende calculatie is het plaatje compleet.


In deze functie ben je verantwoordelijk voor

Het design van A-Z Calculatie + werkorder Toetsing van haalbaarheid en sourcing van accessoires en materialen Je bent actief deelnemer aan efficiencyprojecten, faciliteert en begeleid proefproducties en geeft mogelijkheden tot verbetering van het resultaat. Dagelijks werk je aan de verbetering van de Orderworkflow, zowel van reguliere orders als internetorders.


Functie eisen

Kennis en ervaring met (teken)programma’s zoals Autocad/Vectorworks/Engview/Illustrator/Sketchup/MS-Office. Ervaring met projecten van kleine tot gemiddelde omvang en complexiteit. Pro-actieve houding en een uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Geen 9 tot 5 mentaliteit, klantgericht en stressbestendig. We denken aan iemand die minimaal twee jaar relevante werkervaring heeft. Denk je dat je het met minder ervaring kan of voldoe je niet aan alle functie eisen? Overtuig ons gerust!


Bedrijfsprofiel

Endless Branding is een modern reclamebedrijf waar creatieve (kartonnage) producten worden ontworpen en geproduceerd. Ons succes danken we aan de constante ontwikkeling van nieuwe en verrassende producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. De combinatie van onze medewerkers en ons modern machinepark staat garant voor een mooie toekomst. Vanuit onze vestiging in Beek leveren wij onze producten aan A-merken, retailers en wederverkoop in diverse landen binnen West Europa. Niet alleen onze producten maar ook onze communicatie en organisatie om de rondom de opdrachten moet perfect zijn. Wij willen dat de klant steeds een fijne ervaring krijgt bij het werken met Endless Branding.


Deadline sollicitaties: 11-6-2021

Soort dienstverband: Fulltime, Onbepaalde tijd

Aanvullende betalingen: Overuren uitbetaald, Vakantiegeld

Werkschema: Dagdienst

Opleiding: HBO (Gewenst)

Ervaring: Cad tekenen: 2 jaar (Gewenst)

Thuiswerken: Nee


Nieuwsbrief ontvangen?