Expert in presentatie
Standaard of maatwerk
Design én productie
Milieubewust
Klantportalen
Internationaal salesteam
Swipe to the left

Vacature: Display/Verpakking Ontwerper

Vacature: Display/Verpakking Ontwerper
25 november 2021

WIJ ZOEKEN DISPLAY/VERPAKKING ONTWERPERS!

Heb jij zin om aan uitdagende projecten te werken? Ben je creatief, kwaliteitsgericht, leergierig en wil je bijdragen aan continue verbeteringen? Heb jij goed technisch inzicht? Dan zoeken wij jou! Wij zoeken een fulltime CAD designer om ons team te versterken.


Werkzaamheden:

In deze functie ben je bezig met de wensen van de klant te vertalen naar 2D en 3D tekeningen/renders. Je bent vanaf de start tot het einde betrokken bij het project en draagt zorg voor alle aspecten van engineering en soepele voortgang van het project. De productie draait 16 tot 24 uur per dag, vijf dagen per week. Dagelijks zorg je ervoor dat jouw productie-files probleemloos kunnen worden vervaardigd. Je hebt oog voor detail, middels een perfecte werkorder icm met een sluitende calculatie is het plaatje compleet.


In deze functie ben je verantwoordelijk voor:

Toetsing van haalbaarheid. Het design van A-Z. Creatief sparren met ons sales team. Calculatie + werkorder. Sourcing van media en accessoires. Order begeleiding. Telefonisch klant advies. Je bent actief deelnemer aan efficiencyprojecten, faciliteert en begeleid proefproducties en geeft mogelijkheden tot verbetering van het resultaat. Dagelijks werk je aan de verbetering van de (order)workflow, zowel van reguliere orders als internet-orders.


Functie eisen:

Kennis en ervaring met (teken)programma’s zoals Autocad/Vectorworks/Engview/Illustrator/Sketchup/MS-Office. Ervaring met projecten van kleine tot gemiddelde omvang en complexiteit. Pro-actieve houding en een uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Geen 9 tot 5 mentaliteit, klantgericht en stressbestendig. We denken aan iemand die minimaal twee jaar relevante werkervaring heeft. Denk je dat je het met minder ervaring kan of voldoe je niet aan alle functie eisen? Overtuig ons!


Bedrijfsprofiel:

Endless Branding is een modern reclamebedrijf waar creatieve (kartonnage) producten worden ontworpen en geproduceerd. Ons succes danken we aan de constante ontwikkeling van nieuwe en verrassende producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitstandaarden. De combinatie van onze medewerkers en ons modern machinepark staat garant voor een mooie toekomst. Vanuit onze vestiging in Beek leveren wij onze producten aan A-merken, retailers en wederverkoop in diverse landen binnen West Europa. Niet alleen onze producten maar ook de communicatie en organisatie rondom onze opdrachten moet perfect zijn. Wij willen dat de klant steeds een fijne ervaring krijgt bij het werken met Endless Branding.

Nieuwsbrief ontvangen?