Expert in presentatie
Standaard of maatwerk
Design én productie
Milieubewust
Klantportalen
Internationaal salesteam
Swipe to the left

Vacature: Productie medewerker

Vacature: Productie medewerker
14 juni 2021

Productie Medewerker / Machine Operator

Endless Branding is een modern reclamebedrijf waar creatieve kartonnage producten worden ontworpen en geproduceerd. Ons succes danken we aan onze constante ontwikkeling van nieuwe en verrassende producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitstandaarden. Vanuit onze vestiging in Beek leveren wij onze producten aan A-merken, retailers en wederverkoop in diverse landen binnen Europa.


Voor onze locatie in Beek zoeken wij een: Productie Medewerker / Machine Operator.

Als Productie Medewerker werk je samen met andere collega’s aan de diverse dagelijkse grafische producties. Je rouleert binnen een modern machinepark van printers en cutters. De productie draait 16 uur per dag, vijf dagen per week. Dagelijks zorg je ervoor dat de productieactiviteiten volgens planning verlopen. Kwaliteit en veiligheid zijn erg belangrijk binnen Endless Branding.


In deze functie ben je verantwoordelijk voor:

Het verzorgen van geordende producties en draag je zorg voor het uitvoeren van de dagelijks geplande opdrachten. Het bijwerken en aanvullen van een correcte productieadministratie; Beoordelen op productietechnisch niveau. Constateren van afwijkingen tijdens de productie en hier adequaat op in spelen; Je bent actief deelnemer aan het productieproces, steeds op zoek naar mogelijkheden tot verbetering van het resultaat.


Je beschikt over:

Mbo werk- en denkniveau, verkregen door een mbo of hbo opleiding richting grafische techniek, procestechnologie of techniek, aangevuld met vakgerichte cursussen; Als jij denkt dat je aan het gewenste profiel kan voldoen zonder dit opleidingsniveau mag je ons altijd overtuigen. Onze nieuwe collega is een daadkrachtige persoonlijkheid, met verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast beschik je over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je hebt oog voor kwaliteit en resultaat. Endless Branding biedt een uitdagende functie binnen een sterk groeiend bedrijf met de nodige verantwoordelijkheid en vrijheid om de functie vorm te geven. De vacature voor Productie Medewerker is voor 38 uur per week. Wij bieden een jaarcontract met kans op verlenging. Endless Branding heeft een uitstekend primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere ploegentoeslag, pensioen en reiskostenvergoeding. Daarnaast is oog voor persoonlijke ontwikkeling en is een goede balans tussen werk en privé belangrijk. Inschaling is conform Grafische cao en al naargelang opleiding en werkervaring. Word jij onze nieuwe collega? Stel je aan ons voor door direct te solliciteren en stuur je CV en motivatiebrief. Bij vragen kan je terecht bij Peter Janssen 06 25002078 of peter@endlessbranding.com.

Nieuwsbrief ontvangen?