Expert in presentatie
Standaard of maatwerk
Design én productie
Milieubewust
Klantportalen
Internationaal salesteam
Swipe to the left

Zero Waste

Zero Waste
29 oktober 2020

Zero Waste en een zo laag mogelijke Carbon Footprint is voor steeds meer bedrijven het streven! Ook bij Endless Branding proberen we duurzaam en zo verantwoord mogelijk te werken. De Zero Waste lifestyle wordt steeds populairder. Endless Branding ziet afval als de grondstof voor nieuwe producten. We willen naar een toekomst waarin alle materialen een tweede en zelfs meerdere levens krijgen. De enige manier om dit te bereiken is om vandaag al samen te beginnen.


Karton is zoveel meer dan media en verpakkingsmateriaal. Bij Endless Branding kijken wij voortdurend naar ons productieafval en hoe we dit herbruikbaar kunnen inzetten. Tijden veranderen en wij veranderen graag mee! Wij produceren uit ons productieafval al heel veel verpakkingsmaterialen voor intern gebruik maar ook reeds voor enkele van onze klanten.


Ook in onze webshop vind je verschillende duurzame producten. Denk dan bijvoorbeeld aan onze populaire kartonnen lampen. Deze industriële gigant van stoer milieuvriendelijk bruin kraft karton is een eyecatcher in ieder interieur of kantoor! Super milieuvriendelijk en duurzaam!


Nadat we onlangs onze FSC audit weer succesvol hebben doorstaan, hebben we ons FSC gamma uitgebreid met verschillende nieuwe soorten. We hebben inmiddels waterbestendig karton toegevoegd dat FSC gecertificeerd is en daarmee vaak een mooi alternatief voor bepaalde kunststoffen. Denk bij de toepassing aan display constructies in de bloemen en plantensector, maar ook aan buitenreclame. Een PVC verkiezingsbord is echt niet meer van deze tijd...


Wij zijn de eerste generatie die weet dat een milieu grens is bereikt en dat het zo niet langer kan. Maar we zijn waarschijnlijk ook de laatste generatie die er nog iets aan kan doen voor het te laat is. Neem vandaag nog de stap naar een milieuvriendelijkere toekomst en informeer hoe wij niet alleen je POS campagne vooruit kunnen helpen maar ook het milieu.

Nieuwsbrief ontvangen?