Expert in presentatie
Standaard of maatwerk
Design én productie
Milieubewust
Klantportalen
Internationaal salesteam

Doos op maat

Het verpakken van producten in te grote verpakkingen kan een duur grapje zijn. Zo zijn de verzendkosten bijna altijd hoger, maar neemt het bovendien ook meer plek in beslag! Een doos op maat kan perspectief bieden, je maakt hiermee immers optimaal gebruik van de ruimte. Hierdoor is je product beter beschermd en draag je bij aan duurzame goederentransport. Onze dozen op maat zijn beschikbaar in verschillende varianten, van geschenkdoos tot Amerikaanse vouwdoos. Doordat elke variant geheel op maat gemaakt kan worden is er gegarandeerd een doos voor jouw product! Interesse? Kijk dan snel in onze webshop.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN
doos op maat
vouwdoos op maat

Type dozen op maat

Wanneer je kiest voor een doos op maat zijn er verschillende varianten waar je uit kunt kiezen. Allemaal hebben ze eigen voor- en nadelen, wat ze geschikt maakt voor verschillende scenario’s. Wel worden alle dozen plat geleverd. Hierdoor nemen ze minder kostbare plek in beslag. Al onze op maat gemaakte dozen zijn gemakkelijk op te zetten. Ons op maat gemaakte dozen assortiment bestaat uit:

FEFCO 0427 – Postdoos
Deze doos op maat heeft een professionele uitstraling. Hij is geschikt om producten tot 60cm groot in te verzenden, wat de doos ideaal maakt voor boeken of andere kleinere objecten.
FEFCO 0217 – Luxe geschenkdoos
Deze doos op maat verzekert een bijzondere presentatie. De doos beschikt over een ingebouwd handvat, waardoor het perfect is voor promotiedoeleinden zoals goodie boxen.
FEFCO 0215 – Zelfsluitende vouwdoos
Deze doos met zelfsluitende deksel kan tot 39 cm hoog geleverd worden. Door de deksel is hij uitermate geschikt voor situaties waarbij snel verpakt moet worden, te denken aan een fysieke winkel.
FEFCO 0201 – Standaard Amerikaanse vouwdoos
Deze doos is een echte alleskunner. Door zijn grote mogelijke hoogte van 110cm kan er bijzonder veel in verpakt worden. Tevens is de bovenzijde hetzelfde als de onderzijde, waardoor hij gemakkelijk op te zetten is.

NEEM CONTACT OP

Waarom kartonnen dozen op maat

Een kartonnen doos op maat kent vele voordelen. Ten eerste is een doos op maat erg geschikt voor bedrukking, waardoor persoonlijke dozen geheel in huisstijl gerealiseerd kunnen worden. Grote bedrijven als Coolbue en Bol.com doen dit al, wat herkenning bij de ontvanger oplevert. Tevens verzekert een doos op maat schadevrije verzending, aangezien er geen ruimte is voor rammelen. Onze dozen zijn beschikbaar in verschillende diktes materiaal, waardoor je producten nóg beter kunt beschermen mocht dit nodig zijn. Dozen op maat zorgen er daarnaast voor dat kostbare magazijnruimte niet gebruikt wordt voor de onnodige opslag van te grote verpakkingen, en wie zegt daar nou nee tegen?

Doos op maat bij Endless Branding

Met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerp en de productie van Point of Sale producten weten onze professionals waar ze het over hebben. Endless Branding kiest dan ook een moderne insteek bij in-store marketing. Hiermee bieden wij flexibele oplossingen voor merken en retailers die staan voor maatwerk en originaliteit. Onze snelle levering maakt inspelen op het moment mogelijk en ons brede aanbod van dozen op maat tot floor displays zorgt dat wij op elke situatie zijn voorbereid. Ons team biedt dan ook slagkracht in nieuwe trends en veranderingen in de markt. Samen staan wij klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen! Vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

dozen op maat

contacteer ons

Contact

  • Optioneel: voeg bestanden toe aan uw bericht. Bijvoorbeeld foto's of een impressie.

Nieuwsbrief ontvangen?