Expert in presentatie
Standaard of maatwerk
Design én productie
Milieubewust
Klantportalen
Internationaal salesteam

Dozen bedrukken

De beleving bij een product begint bij de verpakking. Dit is immers het eerste contactmoment van de klant met uw bedrijf. Dozen bedrukken kan dus ontzettend belangrijk zijn voor de gehele ervaring van de klant. Een goede eerste indruk is namelijk erg waardevol. Wanneer je een professionele uitstraling wilt hebben dan kan het bedrukken van dozen dus niet achterwege blijven. Moderne technieken maken de mogelijkheden hierin vrijwel eindeloos. Doosjes bedrukken is al lang niet meer gereserveerd voor bestellingen met hoge oplages van grote bedrijven. Ook kleine retailers kunnen en zouden hier efficiënt gebruik van kunnen maken. Het zorgt er namelijk voor dat u langer onthouden wordt en het verhoogt de kans op vervolgbestellingen. En wie zegt daar nou nee tegen?

BEKIJK ALLE PRODUCTEN
drukken doos
dozen bedrukken

Waarom dozen bedrukken

Een doos bedrukken kan bepalend zijn voor de ervaring van de ontvanger. Een verpakking geldt namelijk als een eerste visitekaartje. Dit visitekaartje personaliseren naar de gebruikte huisstijl kan de naamsbekendheid vergroten. Veel populaire webshops zoals Amazon beseffen dit en kiezen voor een bedrukte doos op maat. Hierdoor verzekeren ze dat ze direct in het oog springen en opvallen. Daarnaast straalt doosjes laten bedrukken een vorm van professionaliteit uit. Hierdoor laat u namelijk zien dat u uw producten, en dus ook uw verpakkingen, serieus neemt. Naast een gevoel van vertrouwen bij de klant kan dit ook eventuele interesse opwekken bij potentiële zakenpartners. Interesse? Bekijk ons volledige assortiment dan online.

NEEM CONTACT OP

Soorten dozen om te bedrukken

Endless Branding biedt diverse dozen aan ter bedrukking. Zo zijn er altijd bedrukte doosjes die bij uw wensen passen. Alle dozen zijn volledig op maat te bestellen en uiteraard geheel naar wens te bedrukken. Eén van de populairste dozen om te bedrukken is de Amerikaanse vouwdoos. Deze doos heeft een maximale grootte van 59 x 39 x 110 cm. Dit maakt het de grootste doos in ons assortiment. Een andere optie is de postdoos genaamd FEFCO 0427. Deze doos heeft een professionele uitstraling en is gemakkelijk op te zetten. Hij kan minder hoog geproduceerd worden dan de voorgenoemde doos, wat de doos ideaal maakt voor kleine producten. Een andere optie is de FEFCO 0217 geschenkdoos. Door het ingebouwde handvat is hij perfect om mee te geven. Geschenkwinkels kunnen een goede toepassing hiervoor zijn. De laatste optie in het assortiment van Endless Branding is de vouwdoos met zelfsluitende bodem. Hierdoor is hij snel opgezet. Daarnaast wordt hij plat geleverd waardoor hij gemakkelijk op te slaan is.

Dozen bedrukken bij Endless Branding

Wanneer u kiest voor een doosje bedrukken bij Endless Branding kiest u voor jarenlange ervaring in de productie van maatwerk Point of Sale producten. Mede door deze meer dan 20 jaar lange ervaring hebben wij het speelveld enorm zien veranderen. Budgetten voor retailers staan enorm onder druk, waardoor er noodzaak is het maximale uit de beschikbare financiële middelen te halen. Wij geloven dan ook in het verbreden van merkbekendheid op de breedste manier mogelijk, waardoor ook het dozen laten bedrukken kan bijdragen aan uw verkopen. Maatwerk leidt immers tot een eigen stijl, waardoor u sneller herkent zal worden. Wij beloven een flexibele oplossing voor merken en retailers die uniek durven te zijn. Onze oplossingen laten ze inspelen op het moment als nooit tevoren.

doos bedrukken

contacteer ons

Contact

  • Optioneel: voeg bestanden toe aan uw bericht. Bijvoorbeeld foto's of een impressie.

Nieuwsbrief ontvangen?