Expert in presentatie
Standaard of maatwerk
Design én productie
Milieubewust
Klantportalen
Internationaal salesteam

Fefco 0215

Bent u op zoek naar een vouwdoos met een insteekklep en zelfsluitende Zweedse bodem? Dan bent u bij Endless Branding aan het juiste adres. De Fefco 0215 dozen worden van drie verschillende materialen gemaakt: 0,7mm N-golfkarton, 1,5mm E-golfkarton en 3mm EE-golfkarton. De dozen zijn van hoge kwaliteit waardoor een stevige doos wordt gegarandeerd, welk materiaal u ook kiest. Dit maakt de dozen uitermate geschikt om te gebruiken tijdens het transporteren van goederen. Een groot voordeel is dat u de dozen naar wens kunt bedrukken, zodat het verpakkingsmateriaal past bij uw huisstijl. Dit verhoogt de merkbekendheid. Bent u benieuwd geworden naar ons aanbod in verpakkingsmateriaal? Neem dan een kijkje in onze webshop.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN
Fefco 0215
fefco 0215 doos

Aangepaste Fefco 0215 dozen

De Fefco 0215 dozen zijn eenvoudig te bestellen via onze webshop. Bij Endless Branding kunt u de dozen op maat bestellen. Zo kunt u profiteren van verschillende voordelen. Op maat gemaakte dozen nemen bijvoorbeeld minder kostbare ruimte in beslag in het magazijn. Hierdoor houdt u meer plaats over om andere belangrijke spullen op te slaan. De Fefco 0215 op maat zorgen er tevens voor dat uw producten veiliger getransporteerd kunnen worden. De producten passen namelijk perfect in de doos, waardoor de producten minder bewegingsruimte hebben binnen de doos. Zo komen uw producten ongeschonden aan bij de ontvanger! De Fefco 0215 dozen hebben een maximale lengte en breedte van 280mm. De hoogte is maximaal 300mm. Dit maakt het geschikt om te gebruiken voor het verpakken van middelgrote producten.

NEEM CONTACT OP

Fefco 0215 eenvoudig in elkaar zetten

Het is heel eenvoudig om de Fefco 0215 dozen in elkaar te zetten. De dozen worden plat en gelijmd naar u toe gestuurd. Vervolgens kunt u de doos gemakkelijk opzetten en door de zelfsluitende Zweedse bodem de doos dichtmaken. De Zweedse bodem is van hoge kwaliteit en is geschikt om zwaardere producten te dragen. Het bewaren van de Fefco 0215 dozen neemt niet veel plaats in beslag, want de dozen zijn plat te bewaren.

Fefco 0215 dozen personaliseren

Een Fefco 0215 doos kunt u geheel naar eigen wens bedrukken. Hierdoor zorgt u ervoor dat uw verpakkingsmateriaal aansluit bij de huisstijl van uw onderneming. Dit vergroot zowel de merkbekendheid als de naamsbekendheid. Denk maar eens aan het verpakkingsmateriaal van bedrijven als Zalando. Met bedrukt verpakkingsmateriaal onthouden klanten uw merknaam beter, waardoor de kans op herhalingsaankopen groter wordt. Verpakkingsmateriaal is een essentieel onderdeel van het reclame maken voor uw onderneming. Vindt u het een goed idee om uw verpakkingsmateriaal te bedrukken? Bezoek dan eens onze online showroom en laat u inspireren!

De Fefco 0215 dozen bij Endless branding

Bij Endless Branding hebben wij al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van Point of Sale producten. Naast de Fefco 0215 dozen hebben wij een uitgebreid assortiment aan andere kwalitatief hoogwaardige producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vloerdisplays of standees. Kwaliteit en maatwerk staan bij ons bovenaan. Hierdoor zijn wij dé expert op het gebied van uw winkelinrichting. Heeft u vragen of wilt u geadviseerd worden? Onze ervaren medewerkers voorzien u graag van advies. Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

contacteer ons

Contact

  • Optioneel: voeg bestanden toe aan uw bericht. Bijvoorbeeld foto's of een impressie.

Nieuwsbrief ontvangen?