Expert in presentatie
Standaard of maatwerk
Design én productie
Milieubewust
Klantportalen
Internationaal salesteam

FEFCO 0427 doos

De FEFCO 0427 is een postdoos met een professionele uitstraling. Mede hierdoor is de doos uitermate geschikt als geschenk- of verzenddoos. Zijn luxe uitstraling verzekert een verzenddoos die uw image te allen tijden versterkt! Gemaakt van enkel hoogwaardige materialen is onze verzenddoos bestand tegen de meest uitdagende omstandigheden. Hierdoor zorgt u ervoor dat uw goederen altijd goed beschermd te deur uit gaan. De FEFCO 0427 doos is compleet op maat te maken en is beschikbaar in 3 verschillende kartondiktes. Hierdoor heeft u altijd een verzenddoos passend bij uw producten. Daarnaast is de FEFCO 0427 volledig te bedrukken, zodat uw verpakking in lijn is met uw bedrijfsuitstraling.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN
Fefco 0215
FEFCO 0427

Toepassing FEFCO 0427

Doordat de FEFCO 0427 dozen op maat gemaakt kunnen worden zijn de toepassingen ontzettend breed. Doordat de dozen plat geleverd worden en ze eenvoudig op te zetten zijn, zijn ze enorm geschikt voor webshops. Doordat de FEFCO 0427 een scharnierende bodemklep heeft beschermt hij de producten volledig en zijn ze beschermd tegen eventuele beschadigingen tijdens transport. Omdat de dozen op maat te bestellen zijn kunnen de FEFCO 0427 dozen daarnaast gemakkelijk aangepast worden aan uw producten. Wanneer gangbare maten niet geschikt zijn bieden deze verzenddozen dus ontzettend veel perspectief. Hierdoor verzekeren wij altijd een doos te hebben passend bij uw producten.

NEEM CONTACT OP

Bedrukken FEFCO 0427

Door te kiezen voor het bedrukken van de FEFCO 0427 dozen zorgt u ervoor dat zelfs uw verzenddozen in lijn zijn met uw huisstijl. Veel gerenommeerde bedrijven gingen u al voor, zoals de Bijenkorf en Coolblue. Door gebruik te maken van bedrukte verpakkingen zorgen deze bedrijven ervoor dat hun klanten hen direct herkennen. Ze blijven hierdoor langer onthouden, waardoor wederkerende aankopen vaker voorkomen. Het bedrukken van een FEFCO 0427 doos bij Endless Branding kan u daarom helpen dichter bij uw bedrijfsdoelstellingen te kopen. Zo verandert uw verpakkingsmateriaal in een uiterst effectief reclamemiddel. Benieuwd of het bedrukken van FEFCO 0427 dozen iets voor u is? Doe inspiratie op in onze (online) showroom.

FEFCO 0427 doos op maat

De FEFCO 0427 postdozen zijn gemakkelijk op maat te bestellen. Deze dozen kunnen maximaal 60 cm lang en breed besteld worden, met een hoogte van maximaal 20 cm. Door gebruik te maken van dozen op maat kunt u genieten van enkele voordelen. Ten eerste nemen FEFCO 0427 dozen op maat minder plek in het kostbare magazijn in. Hierdoor kunt u meer plek vrijhouden voor spullen die er écht toe doen. Ook zorgt het gebruik van dozen op maat ervoor dat producten veiliger vervoerd kunnen worden. Er zal immers minder ruimte tussen uw dozen en de binnenkant van uw verpakking zitten. Hierdoor kunnen uw producten minder bewegen en zullen ze minder snel beschadigen tijdens transport.

FEFCO 0427 bij Endless Branding

Endless Branding is al meer dan 20 jaar dé expert op het gebied van Point of Sale producten. Doordat wij de laatste jaren het winkelbeeld enorm hebben zien veranderen, vinden wij het erg belangrijk ongeïnspireerde winkelproducten tegen te gaan. Zo bieden wij naast onze FEFCO 0427 dozen diverse andere producten aan waarbij maatwerk en kwaliteit centraal staan. Onze producten helpen bedrijven wereldwijd hun merk centraal te zetten. Benieuwd? Bekijk dan al onze producten in onze webshop.

contacteer ons

Contact

  • Optioneel: voeg bestanden toe aan uw bericht. Bijvoorbeeld foto's of een impressie.

FEFCO 0427
Nieuwsbrief ontvangen?