Expert in presentatie
Standaard of maatwerk
Design én productie
Milieubewust
Klantportalen
Internationaal salesteam

Fefco dozen

Jouw producten verpakken in op maat gemaakte dozen kan al snel rendabel zijn. Te grote verpakkingen hebben namelijk vaak hogere verzendkosten en nemen daarnaast kostbare plek in je magazijn in beslag. Fefco dozen van Endless branding lossen dit probleem op. Endless Branding heeft meer dan 20 jaar vak ervaring in de wereld van Point of Sale producten. Hierdoor weten onze professionals zelfs de meest uitdagende problemen te verhelpen met creatieve en innovatieve oplossingen en producten. Deze dozen zijn op maat te maken, waardoor je enkel de ruimte gebruikt die je ook echt nodig hebt. Daarnaast draag je bij aan de duurzaamheid van goederentransport. Bovendien beschermen op maat gemaakte Fefco dozen de verpakte producten beter en zijn ze eenvoudig te bedrukken. Endless Branding biedt verschillende Fefco dozen op maat aan. Hierdoor is er altijd een perfecte doos voor jouw unieke product! Benieuwd? Kijk dan op onze webshop.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN
fefco doos
fefco doos

Waarom Fefco dozen op maat

Het gebruik van op maat gemaakte Fefco dozen kan een oplossing zijn voor meerdere problemen. Zo garandeer je dat je producten niet beschadigd raken tijdens transport. Door namelijk gebruik te maken van een op maat gemaakte Fefco doos is er geen onnodige ruimte in de verpakking waarbij het product kan bewegen. Daarnaast besparen deze dozen op maat waardevolle ruimte in het magazijn, waardoor er meer plek is voor producten die er écht toe doen. Ook zijn Fefco dozen eenvoudig te bedrukken, waardoor je net als grote bedrijven zoals Wehkamp je huisstijl kunt meenemen in je verpakkingen. Hierdoor herkennen klanten je meteen en zul je beter onthouden worden. Klinkt goed toch?

NEEM CONTACT OP

Fefco dozen op maat

Onze Fefco dozen zijn geheel op maat te bestellen in meerdere verschillende varianten. Alle dozen worden echter plat geleverd, dit neemt minder plek ik beslag. Tevens zijn ze gemakkelijk in elkaar te zetten. Al deze varianten zijn geschikt voor verschillende toepassingen, welke hieronder verder worden toegelicht.

FEFCO 0201 – Standaard Amerikaanse vouwdoos
De Fefco 0201, ook wel de standaard Amerikaanse vouwdoos genoemd, is de grootste op maat gemaakte doos beschikbaar. Hij heeft een maximale hoogte van 110cm waardoor hij geschikt is voor het breedste aantal toepassingen.
FEFCO 0215 – Zelfsluitende vouwdoos
De zelfsluitende vouwdoos, ook wel Fefco 0215 genoemd, is één van de snelst in elkaar gezette vouwdozen. Door zijn zelfsluitende deksel is hij toepasbaar voor fysieke winkels waar snelle verpakking gewenst is.
FEFCO 0217 – Luxe geschenkdoos
De luxe geschenkdoos, of wel Fefco 0217, is de ideale verpakking wanneer bijzondere presentatie gewenst is. Door zijn handvat is hij erg makkelijk mee te nemen, wat hem een populaire optie maakt voor goodiebags.
FEFCO 0427 – Postdoos
Ten slotte is de postdoos (Fefco 0427) één van de populairste Fefco dozen beschikbaar. Hij heeft een professionele uitstraling en gemakkelijke dimensies, wat hem geschikt maakt voor de verpakking van producten tot 60cm groot.

Fefco bij Endless Branding

Door snelle levering van producten op maat is het mogelijk effectief in te spelen op elke situatie. Zo zijn onze Fefco dozen vaak al binnen 5 dagen in huis! Ons brede aanbod van shop windows tot op maat gemaakte Fefco dozen maakt dat wij voldoende slagkracht hebben om in te spelen op nieuwe trends en veranderingen in de huidige markt. Wij zijn dan ook enthousiast om aan de slag te gaan en om samen jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen! Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

contacteer ons

Contact

  • Optioneel: voeg bestanden toe aan uw bericht. Bijvoorbeeld foto's of een impressie.

Nieuwsbrief ontvangen?