Expert in presentatie
Standaard of maatwerk
Design én productie
Milieubewust
Klantportalen
Internationaal salesteam

Geschenkdoos

Op zoek naar een originele verpakking voor een geschenk? Dan kan een geschenkdoos een perfecte oplossing zijn. De geschenkdozen van Endless Branding zijn geheel op maat te bestellen en makkelijk zelf op te zetten. Daarnaast zijn ze volledig te bedrukken voor een écht unieke ervaring. Dit maakt het een geschikte verpakking voor relatiegeschenken, kerstpakketten of andere cadeaus. Of het nu gaat om eenmalige geschenken of periodieke cadeaus, de geschenkdozen van Endless Branding zijn een luxe verpakking voor elke situatie. Weet u niet zo goed waar u moet beginnen? Ook dan staan wij enthousiast klaar om u te ondersteunen bij uw keuze en u te helpen bij het ontwerp van uw geschenkdoos. Wij staan voor u klaar! Interesse? Bekijk dan het volledige aanbod aan dozen op maat in onze webshop.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN
geschenkdoos
/geschenkdoos

Geschenkdozen op maat

De geschenkdozen van Endless Branding zijn volledig op maat te bestellen. Hierdoor zijn ze geheel aan te passen aan uw wensen en behoeftes. Door te kiezen voor op maat gemaakte dozen verzekert u een naadloze verpakking voor uw waardevolle producten. Geschenkdozen op maat kennen meerdere voordelen. Ten eerste zullen de producten in de verpakking minder snel schade oplopen. Er is indien goed afgemeten immers minder ruimte voor de producten om te bewegen. Hierdoor gaan ze minder snel kapot. Daarnaast zijn op maat gemaakte geschenkdozen altijd de correcte maat voor uw aangeboden producten, waardoor het geen extra magazijnruimte opneemt. Ook betaalt u geen extra verzendkosten voor te grote verpakkingen. Bent u al om?

NEEM CONTACT OP

Toepassingen voor cadeau doos

Een cadeau doos, ook wel kadodoos genoemd kent een breed aantal toepassingen. Ten eerste verzekert u bij het gebruik van een cadeau doos een unieke ervaring bij relatiegeschenken. Doordat de cadeau dozen volledig op maat zijn gemaakt sluiten ze naadloos aan bij uw geschenken. Ook de bedrukking van deze dozen zal helpen beter onthouden te worden bij waardevolle relaties. Daarnaast is een cadeau doos een geschikte verpakking voor plekken waar producten worden aangeboden die snel verpakt moeten worden. De cadeau dozen van Endless Branding zijn namelijk snel op te zetten en bevatten een ingebouwd handvat. Hierdoor kunnen ze eenvoudig meegegeven worden zonder extra vervoersverpakkingen.

Geschenkdoos met deksel bedrukken

Een geschenkdoos met deksel bedrukken is een ideale manier om beter onthouden te worden door je doelgroep. Hierdoor zorgt u er namelijk voor dat uw verpakking past bij uw huisstijl, het wordt als het ware een verlengde hiervan. Dit zorgt voor herkenning bij de doelgroep. Ze kennen immers uw bedrijf en stijl. Wanneer ze uw geschenkverpakking ontvangen in dezelfde stijl zullen er connecties ontstaan waardoor u minder snel vergeten wordt. Dit is een populaire marketingtechniek die niet voor niets breed wordt ingezet. Het kent namelijk vergaande gevolgen die invloed kunnen hebben op uw conversies. Bedrijven als DAF en T-Mobile zetten het al jaren effectief in bij relatiegeschenken. Een geschenkdoos met deksel laten bedrukken kan u dus helpen uw bedrijfsdoelstellingen sneller te behalen.

Cadeaudozen van Endless Branding

Wanneer u kiest voor cadeaudozen van Endless Branding legt u uw vertrouwen in ervaren handen. Endless Branding is namelijk al meer dan 20 jaar actief in de productie van point of sale producten. Onze cadeau dozen worden dan ook te allen tijden door ervaren professionals gemaakt die uw adviseren bij ontwerpkeuzes wanneer hier behoefte aan is. Ons team probeert dag in dag uit kleine en grote bedrijven te helpen door middel van creatieve en effectieve maatwerk oplossingen. Onze oplossingen bieden dan ook perspectief door middel van eindeloze mogelijkheden in vorm, formaat en oplage. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

geschenkdozen

contacteer ons

Contact

  • Optioneel: voeg bestanden toe aan uw bericht. Bijvoorbeeld foto's of een impressie.

Nieuwsbrief ontvangen?