Expert in presentatie
Standaard of maatwerk
Design én productie
Milieubewust
Klantportalen
Internationaal salesteam

Karton verpakking

Steeds meer producten worden verzonden. Dit maakt dat een karton verpakking vaak één van de eerste contactpunten van klanten met uw merk is. Een karton verpakking bepaalt dus ontzettend vaak de eerste indruk die klanten over u hebben. Een verpakking op maat, aangepast aan uw producten en huisstijl, kan uw merk dus een stuk professioneler laten ogen. Met tientallen jaren ervaring aan point of sale producten is Endless Branding dé partij voor kartonnen verpakkingen op maat. Onze transportproducten zijn te bestellen in verschillende varianten en kunnen in diverse materialen compleet op maat gemaakt worden. Tevens zijn al onze kartonnen verpakkingen volledig te bedrukken. Benieuwd? Bekijk dan ons volledig assortiment aan kartonnen verpakkingen.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN
Fefco 0215
Karton verpakking

Verpakking op maat

Wanneer u kiest voor een karton verpakking van Endless Branding, dan kunt u deze volledig op maat bestellen. Een verpakking op maat kent vele voordelen ten opzichte van standaard verpakkingen. Ten eerste neemt een verpakking op maat de minimale noodzakelijke ruimte in een magazijn in beslag. Hierdoor kunt u meer ruimte gebruiken voor het opslaan van uw producten. Daarnaast zijn verpakkingen op maat nooit te groot. Hierdoor betaalt u minimale verzendkosten. Het verzenden van uw producten met een verpakking op maat kan zomaar duizenden euro’s per jaar besparen. Wie zegt daar nou nee tegen? Onze verpakking op maat zijn te bestellen tot wel 110 cm hoog.

NEEM CONTACT OP

Toepassingen kartonnen verpakkingen

Kartonnen verpakkingen op maat zijn breed toepasbaar. Doordat ze op maat gemaakt kunnen worden zijn kartonnen verpakkingen bovendien uitermate geschikt voor breekbare producten. Doordat de maat van deze dozen namelijk afgestemd zijn op de producten is er minder ruimte voor de producten om tijdens transport te schuiven. De kans op schade tijdens transport wordt daarmee aanzienlijk verkleind. Daarnaast worden kartonnen verpakkingen op maat veel toegepast voor relatiegeschenken. Ze ogen professioneel en luxe en zijn tevens volledig te bedrukken. Hierdoor zijn ze de perfecte verpakking voor geschenken voor gewaardeerde relaties. Een specifieke doos die daar veel voor wordt gebruikt is de FEFCO 0217. Deze doos bevat namelijk een ingebouwd handvat. Hierdoor is hij erg geschikt als goodiebag.

Bedrukken karton verpakking

De karton verpakking van Endless Branding kan volledig bedrukt worden. Dit geldt voor zowel de FEFCO 0201 als voor de 0215, 0217 en 0427. Het bedrukken van uw karton verpakking kan zorgen voor een professionelere uitstraling en een betere perceptie van uw werk. Wanneer de stijl van uw karton verpakking namelijk overeenkomt met uw huisstijl, dan zullen klanten u beter onthouden en uw producten relateren aan andere visuele uitingen zoals uw website en winkel. Dit zorgt ervoor dat klanten eerder aan u zullen denken bij vervolgaankopen, wat dus kan bijdragen aan hogere omzetten. Het bedrukken van verpakking wordt door gerenommeerde bedrijven wereldwijd toegepast. Zo bedrukken MediaMarkt en Bol.com al hun verpakkingen om te garanderen dat hun producten boven de concurrentie uitsteken.

Kartonnen verpakking van Endless Branding

Met tientallen jaren ervaring in de point of sale wereld is Endless Branding dé partij voor kartonnen verpakkingen op maat. Onze professionals bieden een moderne vorm van in-store marketing aan, waarbij creativiteit en maatwerk centraal staan. Onze kartonnen verpakking op maat biedt u de mogelijkheid op het moment in te spelen en de concurrentie vooruit te blijven. Met meer dan 20 jaar ervaring helpen onze bekwame medewerkers u graag op weg. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

Karton verpakking

contacteer ons

Contact

  • Optioneel: voeg bestanden toe aan uw bericht. Bijvoorbeeld foto's of een impressie.

FEFCO 0427
Nieuwsbrief ontvangen?