Expert in presentatie
Standaard of maatwerk
Design én productie
Milieubewust
Klantportalen
Internationaal salesteam

Kartonnen dozen

Kartonnen dozen zijn ontzettend breed inzetbaar en voor veel sectoren een absolute must-have. Mede daardoor is er de afgelopen jaren ook een groei in aanbod te zien. Ze worden veruit het vaakst gebruikt voor het vervoeren van producten. Daarnaast zijn ze bovendien ontzettend praktisch voor overzichtelijke opslag in bijvoorbeeld magazijnen of loodsen. De kartonnen dozen bij Endless Branding zijn beschikbaar in verschillende varianten en geheel op maat te bestellen. Hierdoor verzeker je geen verloren ruimte! Daarnaast zijn onze dozen in eigen stijl de bedrukken waardoor ze compleet overeenkomen met de gebruikte huisstijl. Hierdoor krijg je unieke dozen passend bij jouw bedrijf. Interesse? Bekijk het volledige assortiment eenvoudig op onze website.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN
kartonnen doos
kartonnen doosje

Soorten kartonnen dozen

Door de grote hoeveelheid vraag naar kartonnen dozen is het aanbod de afgelopen jaren enorm gestegen. Toch zijn er enkele types die de proef des tijds hebben doorstaan. Deze varianten zijn niet alleen duurzaam gebleken, ze zijn ook nog eens gemakkelijk op te zetten en breed inzetbaar. Al deze dozen zijn te herkennen aan hun FEFCO naamaanduiding. Dit is de Europese federatie voor golfkartonfabrikanten (Fédération Européenne des Fabricants de Carton Ondulé). De eerste kartonnen doos is tevens de breedst inzetbare. De FEFCO 0201 doos, ook wel de Amerikaanse vouwdoos genoemd, is de grootste doos die wordt aangeboden. Deze doos is gemakkelijk op te zetten door zijn gelijke boven- en onderzijde.
Daarnaast wordt ook de FEFCO 0215 aangeboden. Deze doos profiteert van een zelfsluitende Zweedse bodem en is daardoor snel op te zetten. Dit maakt de doos ontzettend populair voor detailhandel, waarbij dozen vaak snel in het moment moeten worden opgezet.
Een andere populaire keuze is de FEFCO 0427. Deze doos heeft een stevige professionele uitstraling en heeft een maximale grootte van 60cm bij 60cm. Dit maakt hem geschikt voor het transporteren van kleine producten, bijvoorbeeld kleding.
Ten slotte wordt de FEFCO 0217 nog aangeboden. Deze doos verzekert een bijzondere presentatie door het ingebouwde handvat. Hierdoor wordt hij veel ingezet als geschenkverpakking na evenementen of tentoonstellingen. Hij wordt plat verstuurd en is ook gemakkelijk op te zetten.

NEEM CONTACT OP

Kartonnen dozen op maat

Alle kartonnen dozen van Endless Branding zijn geheel op maat te bestellen. Dit heeft meerdere voordelen. Zo elimineren dozen op maat de verspilde ruimte die overblijft bij te grote verpakkingen. Daarnaast kan deze extra ruimte ook voor beschadigingen zorgen. De producten verpakt in de doos hebben hierdoor immers ruimte om rond te bewegen, wat voor schade kan zorgen. Ook nemen dozen op maat enkel de ruimte in het magazijn in beslag die ook daadwerkelijk nodig is. Hierdoor blijft er ruimte over voor zaken die er echt toe doen.

Kartonnen dozen laten bedrukken

Naast dat onze kartonnen dozen geheel op maat te bestellen zijn, kunnen ze ook professioneel worden bedrukt. De gehele doos kan bedrukt worden, waardoor hij volledig aanpasbaar is aan de gebruikte huisstijl. Dit heeft een professioneel uiterlijk als gevolg. Daarnaast worden bedrukte verpakkingen beter onthouden door klanten. De klant herkent deze huisstijl namelijk, waardoor er onbewust meerdere connecties tussen website, producten en verpakkingen ontstaan. Dit zorgt ervoor dat jouw merk top of mind blijft, waardoor de kans op potentiële vervolgaankopen aanzienlijk stijgt.

Kartonnen dozen van Endless Branding

Wanneer je kiest voor kartonnen dozen van Endless Branding dan kies je voor een partij met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerp en de productie van kartonnen Point of Sale producten. Hierbij hebben wij al vele grote en kleine ondernemingen mogen helpen aan geweldige op maat gemaakte producten. Door onze jarenlange ervaring weten wij dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Wij helpen dan ook graag bij de keuze voor passende, en vooral effectieve POS oplossingen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

kartonnen doos

contacteer ons

Contact

  • Optioneel: voeg bestanden toe aan uw bericht. Bijvoorbeeld foto's of een impressie.

Nieuwsbrief ontvangen?