Expert in presentatie
Standaard of maatwerk
Design én productie
Milieubewust
Klantportalen
Internationaal salesteam
Swipe to the left

Het verhaal achter een display van Endless Branding

Het verhaal achter een display van Endless Branding
20 maart 2020

Het is vandaag Wereldverteldag en daarom willen wij u graag wat vertellen over ons productieproces.

Ons verhaal begint bij een bos. En niet zomaar een bos. De bossen waar ons karton vanaf komen zijn namelijk FSC ® gecertificeerd. Dit is de hoogst denkbare vorm van erkenning voor goed bosbeheer. Volgens FSC is er sprake van goed bosbeheer wanneer natuurbelangen, sociale aspecten en economische belangen met elkaar in balans zijn. Dit draagt bij aan het behoud van bossen wereldwijd. Als we goed met de bossen omgaan kunnen we namelijk voor eeuwig van het karton gebruik maken.

Onze kartonnen winkeldisplays en overige kartonnen Point of Sale producten worden uitsluitend gemaakt van FSC-gecertificeerde kartonsoorten. Door gebruik te maken van karton dat het FSC-keurmerk heeft, nemen wij deel aan de strijd die er op dit moment gaande is tegen de klimaatverandering.

Ons verhaal vervolgt zich wanneer het karton aankomt in onze werkplaats in Beek. Onze designhelden ontwerpen maatwerkproducten die met het binnengekomen karton gemaakt kunnen worden. Ook kiezen veel van onze klanten ervoor om onze interactieve designtool te gebruiken. Via deze weg kan je gemakkelijk zelf een van onze producten naar eigen wens vormgeven. Bij bestellingen via de webshop zijn zowel grote als kleine oplages mogelijk.

Wanneer het design af is vervolgt het karton zijn weg richting onze printers. Naast het gebruik van duurzaam karton, zorgen we er bij het printen ook voor dat dit zo efficiënt mogelijk gebeurt. Wij maken gebruik van digitaal printen. Buiten dat het sneller is, is het ook voordeliger. De computer stuurt het beeld door naar de printer. Hierdoor wordt het mogelijk een ontwerp per stuk te personaliseren en dat voor een scherpe prijs. De kwaliteit is indrukwekkend, omdat het een hoge resolutie heeft en krasvast is.

Daarna komt het verhaal pas echt tot leven. Onze displays worden zorgvuldig ingepakt en veilig verzonden naar uw huis, winkel of bedrijf. De POS-materialen die Endless Branding heeft gemaakt hebben al grote rollen mogen spelen in de verhalen van vele evenementen, films, grote winkels maar ook bij de lokale retailers. Voor welke rol past u hem toe?

Ontwerp vandaag nog uw geheel gepersonaliseerde winkel reclame!

Nieuwsbrief ontvangen?