Expert in presentatie
Standaard of maatwerk
Design én productie
Milieubewust
Klantportalen
Internationaal salesteam

Winkel display

Door goede winkel displays op prominente plekken in uw winkel te plaatsen, zal er een stijging in verkoop ontstaan. Het product springt namelijk duidelijker in het oog van de winkelbezoeker. Een goede winkeldisplay is voor elk product anders. Het doel van een winkel display is daarentegen wel voor elk product hetzelfde, namelijk meer verkoop door acties en aanbiedingen in uw winkel meer onder de aandacht te brengen. Endless Branding heeft veel ervaring in het ontwerpen van passende displays voor allerlei soorten producten. Hierdoor weten wij als geen ander hoe een goede display in elkaar zit.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN
Winkel display
Winkel displays

Soorten winkel displays

In onze webwinkel zijn vier standaard varianten winkel displays waar u uit kunt kiezen. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw display op maat te laten maken. De quick retail display van Endless Branding heeft vier etages waar u de producten op kan uitstallen. Iedere etage van de display heeft een draaggewicht van 6kg, een oppervlak van 380x188mm en een maximale hoogte van 200mm. Deze displays zijn zeer geschikt voor promotionele artikelen of goedlopende producten, daarnaast zijn ze gemakkelijk om op te zetten.

Winkeldisplay op maat maken

Wij bieden maatwerk displays aan die volledig afgestemd zijn op de wensen van onze klanten. U kunt de displays op onze website volledig naar eigen wens ontwerpen. Om ze vervolgens gemakkelijk te bestellen via onze webshop. Naast winkel displays kunt u hier ook andere reclame voor uw winkel op maat laten maken en bestellen. De levertijd van deze producten bedraagt tussen de 5 tot 7 dagen.

Mocht u er zelf niet uitkomen kunt u altijd persoonlijk contact opnemen. Ons personeel beschikt over de juiste kennis van reclame, materialen en technieken. Endless Branding beschikt over meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van POS-materiaal, ook wel point of sale-materiaal. Ons team biedt u slagkracht in nieuwe trends en ontwikkelingen in de markt.

NEEM CONTACT OP

Vloerdisplay als winkeldisplay

Een vloerdisplay is te vergelijken met een reguliere winkel display. Het verschil is alleen dat een vloerdisplay te allen tijde op de grond gepresenteerd staat. Endless Branding maakt de vloerdisplay voor u op maat, zodat deze precies aan uw wensen voldoet. Onze kartonnen vloerdisplays worden van hoogwaardig materiaal gemaakt, waardoor deze stevig zijn en ideaal om te bedrukken. Onze vloerdisplay van karton is een aanwinst voor uw winkel!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en wenst u onze eindeloze opties? Met tientallen jaren ervaring kunnen wij u een breed aanbod aan kennis en materiaal aanbieden. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in ontwerpen van etalagemateriaal, kartonnen poppen, kassa displays, vloerstickers en nog veel meer. Al het materiaal is volledig te personaliseren. Bekijk onze webwinkel of neem gerust contact op voor verdere informatie.

vloerdisplay

contacteer ons

Contact

  • Optioneel: voeg bestanden toe aan uw bericht. Bijvoorbeeld foto's of een impressie.

Nieuwsbrief ontvangen?