Expert in presentatie
Standaard of maatwerk
Design én productie
Milieubewust
Klantportalen
Internationaal salesteam
Swipe to the left

Maak kennis met: Robbie

Maak kennis met: Robbie
18 juni 2020

Hi ik ben Robbie Hoekzema en ik ben 29 jaar oud. Ik woon in Geleen samen met mijn vrouw Bernadette en mijn zoontje Xavi van 5 jaar oud. In ben op 18-jarige leeftijd binnengestroomd bij Endless Branding en ik ben hier in oktober inmiddels 11 jaar werkzaam.


Hoe ziet je dag eruit bij Endless Branding?

Mijn dagen zien er erg verschillend uit. Mijn functie binnen Endless Branding gaat van Operator tot planning en werkvoorbereiding. Als meewerkend voorman houd ik me vooral bezig met het maken van planningen, het zorgen voor een goede voorbereiding, dagelijkse operatie van machines, het aansturen van mensen en het afwerken van orders. Ook het voorbereiden voor logistiek is een belangrijk deel van mijn dagtaak.

Al dit tezamen maakt het werk meteen ook zo leuk. Mijn werkzaamheden zijn ontzettend afwisselend en elke dag word ik geconfronteerd met een andere uitdaging.


Wat is de grootste uitdaging in je werk?

De grootste uitdaging is om alle orders zoals etalage materiaal en overige winkel reclame op tijd bij onze klanten te krijgen. Om dit te kunnen realiseren moet de puzzel passend zijn. Het begint bij een goede planning en voorbereiding. Alle producten die wij nodig hebben om te kunnen produceren moeten vroegtijdig worden besteld. Vervolgens moeten de producten op tijd worden geprint, gesneden, afgewerkt en klaargemaakt voor transport.

Zodra je merkt dat het produceren langer duurt dan verwacht is de volgende uitdaging om de planning bij te schaven. Op dat moment moet je creatief zijn om op de een of andere manier toch nog te zorgen dat de producten op tijd worden geleverd bij de klant.

Teamwork en communicatie zijn de sleutel tot succes om het productieproces goed te laten verlopen.


Met welke collega zou je best één dag willen ruilen?

Het lijkt me leuk om een dagje te ruilen met een van onze designers. Normaal zeg ik al snel tegen een van hen “maak mij eens een file-tje bij….:-)”.

Inzicht krijgen in een van de andere functies binnen Endless Branding lijkt me niet alleen interessant, maar tegelijkertijd ook erg leerzaam. Het geeft je niet alleen een beter idee van de functie in zijn algemeenheid, maar tegelijkertijd weet je beter waar je op moet letten bij het controleren van files. Daarbij kan het ook handig zijn om te weten hoe lang designers gemiddeld bezig zijn met het opmaken van files om vervolgens weer beter te leren plannen.

Nieuwsbrief ontvangen?