Expert in presentatie
Standaard of maatwerk
Design én productie
Milieubewust
Klantportalen
Internationaal salesteam
Swipe to the left

Nieuwe leafletholders in onze webshops

Nieuwe leafletholders in onze webshops
1 juli 2020

ɴᴇᴡ ɴᴇᴡ ɴᴇᴡ!

Wanneer u meer aandacht wilt voor een specifiek product in uw winkel, is het in veel gevallen verstandig om het product bij de kassa te presenteren met een counterdisplay. Counterdisplays leiden tot meer impulsaankopen en verhogen hiermee direct de omzet van uw winkel. Belangrijk is dat de display er aantrekkelijk uitziet en dat het de aandacht van de klant trekt. Een counterdisplay is kleiner dan de standaard winkeldisplay, welke wordt gebruikt ter promotie van artikelen in het winkelschap.

Onlangs hebben wij wederom een nieuw product toegevoegd aan ons assortiment! Onze nieuwe ‘leafletholders’ zijn vanaf nu te bestellen op onze website. De leafletholders zijn counterdisplays die op een toonbank of een tafel geplaatst kunnen worden!

De nieuwe leafletholders kunnen gebruikt worden voor de presentatie van folders, flyers, brochures, visitekaartjes en ander promotiemateriaal met een maximaal formaat van A5 (148 x 210mm). Het product is volledig vervaardigd uit FSC® gecertificeerd karton. De leafletholders zijn nu te bestellen en volledig te personaliseren met de 3D editor op onze website!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van de leafletholders en/of counterdisplays en wenst u eindeloze opties? Met tientallen jaren ervaring kunnen wij u een breed aanbod aanbieden. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in ontwerpen van winkeldisplays, vloerstickers, winkelbogen, etalagemateriaal, levensgrote kartonnen figuren en nog veel meer. Al het materiaal is volledig te personaliseren. Bekijk onze webwinkel, bestel online of neem gerust contact op voor verdere informatie.

Nieuwsbrief ontvangen?