Expert in presentatie
Standaard of maatwerk
Design én productie
Milieubewust
Klantportalen
Internationaal salesteam

Counter display

Wanneer u meer aandacht wilt voor een specifiek product in uw winkel, is het in veel gevallen verstandig om het product bij de kassa te presenteren met een counterdisplay. Counter displays leiden tot meer impulsaankopen en verhogen hiermee direct de omzet van uw winkel. Belangrijk is dat de display er aantrekkelijk uitziet en het de aandacht van de klant trekt. Een counter display is kleiner dan een normale winkeldisplay, deze worden gebruikt ter promotie van artikelen in het winkelschap. Counter displays worden gebruikt om op een toonbank of tafel te plaatsen, om zo de verkoop, en dus omzet, te verhogen.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN
Counter display
Toonbank display

Toonbank display op maat

Op een toonbank display kunnen actieproducten worden gepresenteerd. Tegelijkertijd worden ze dan ingezet om een bepaald merk te promoten. Door middel van ons gebruiksvriendelijke editor, kunt u bij Endless Branding zelf uw toonbankdisplay online opmaken. U bepaalt zelf het ontwerp. In onze online omgeving kunt u ook uw gewenste foto en tekst op de toonbank display projecteren. Onze designers kunnen u ook assisteren bij het ontwerpproces mocht u er niet uit komen. Wij streven naar optimale tevredenheid bij onze klanten. Doordat de toonbank displays op maat gemaakt worden, zullen deze volledig aansluiten op uw winkel, merk of product.

Kartonnen toonbank display

Onze displays voor op een toonbank worden gemaakt van hoogwaardig karton. De display kan worden ontworpen voor een zelfstandig product, maar kan ook zo worden ontworpen dat het aansluit op de winkelformule. Een toonbank display kan ingezet worden voor zowel korte als lange termijn. Ook kan een kartonnen toonbank display zo ontworpen worden, dat het ook mogelijk is om productmonsters of informatie op de display te verwerken. Lukt het niet via onze editor? Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden. Endless Branding heeft veel ervaring in het ontwerpen van counter displays, ook wel toonbank displays. Wij hebben creatieve designers in huis die in staat zijn om ontwerpen te creëren die de aandacht trekken.

NEEM CONTACT OP

Kassadisplay

Toonbank displays worden soms ook kassadisplays genoemd. Dit omdat deze displays vaak bij de kassa gepresenteerd worden. Op deze manier wordt de aandacht van de bezoeker getrokken en aangespoord tot een impulsaankoop. Een kassadisplay is een vorm van POS-materiaal, ook wel point of sale-materiaal genoemd. Wij zijn uw partner voor het ontwerpen en op maat maken van een kassa display!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en wenst u eindeloze opties? Met tientallen jaren ervaring kunnen wij u een breed aanbod aanbieden. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in ontwerpen van winkeldisplays, vloerstickers, winkel bogen, etalagemateriaal, levensgrote kartonnen figuren en nog veel meer. Al het materiaal is volledig te personaliseren. Bekijk onze webwinkel of neem gerust contact op voor verdere informatie.

Kassa display

 • Hexagon box (set van 3)

  Hexagon box (set van 3)

  vanaf € 26,60 € 32,19 Incl. 21% BTW
  Shipping Cost excluded Levertijd: 5-7 werkdagen
  Hexagon box (set van 3) Levertijd: 5-7 werkdagen

  Hexagon box (set van 3)

 • Figuur met witrand

  Figuur met witrand

  vanaf € 31,95 € 38,66 Incl. 21% BTW
  Shipping Cost excluded Levertijd: 5-7 werkdagen
  Figuur met witrand Levertijd: 5-7 werkdagen

  Figuur met witrand

 • A4 Magazine display

  A4 Magazine display

  vanaf € 51,90 € 62,80 Incl. 21% BTW
  Shipping Cost excluded Levertijd: 5-7 werkdagen
  A4 Magazine display Levertijd: 5-7 werkdagen

  A4 Magazine display

 • Retail Action Display

  Retail Action Display

  vanaf € 71,75 € 86,82 Incl. 21% BTW
  Shipping Cost excluded Levertijd: 5-7 werkdagen
  Retail Action Display Levertijd: 5-7 werkdagen

  Retail Action Display

contacteer ons

Contact

 • Optioneel: voeg bestanden toe aan uw bericht. Bijvoorbeeld foto's of een impressie.

Nieuwsbrief ontvangen?