Expert in presentatie
Standaard of maatwerk
Design én productie
Milieubewust
Klantportalen
Internationaal salesteam

Karton display

Hoe meer verkoop, hoe meer omzet en uiteindelijk dus ook meer winst. Maar hoe zorgt u voor meer verkoop, zonder enige aanpassing in uw assortiment? Dit kan door promotieartikelen te plaatsen zoals kartonnen displays. Door displays van karton op prominente plekken in uw winkel te plaatsen, zal er een stijging in verkoop ontstaan doordat klanten meer impulsaankopen doen. Het product komt namelijk sneller onder de aandacht bij de winkelbezoeker. Hoe een goede display eruitziet verschilt per product. Echter is het doel van een karton display daarentegen wel voor elk product hetzelfde, namelijk meer verkoop. Endless Branding heeft veel ervaring in het ontwerpen van passende kartonnen displays voor producten. Hierdoor weten wij als geen ander hoe een goede display eruit moet zien. Om deze displays te ontwerpen gebruiken wij verschillende vormen, kleuren, materialen en technieken.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN
Karton display
Kartonnen display

Soorten kartonnen display

In onze webwinkel zijn er verschillende standaard varianten winkel displays waar u uit kunt kiezen. De quick retail display van Endless Branding heeft vier etages waar u de producten uitgebreid op kunt uitstallen. Iedere etage van de display heeft een ruim draaggewicht van 6kg, een oppervlak van 380x188mm en een maximale hoogte van 200mm. Deze displays zijn zeer geschikt voor promotionele artikelen of goedlopende producten. Bovendien zijn kartonnen winkeldisplays makkelijk om op te zetten. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw kartonnen display op maat te laten maken. De displays werken het beste in combinatie met een actie of promotie.

Kartonnen display laten maken

Wij bieden maatwerk kartonnen displays aan die volledig afgestemd zijn op uw merk of product. Onze ervaren designers gaan graag voor u aan de slag met het maken van een kartonnen display ontwerp. U kunt uw kartonnen display ook op onze website volledig naar eigen wens ontwerpen en vervolgens bestellen. De levertijd van deze kartonnen displays bedraagt tussen de 5 tot 7 dagen.

NEEM CONTACT OP

Display karton bedrukken

Een display van karton bedrukken is bij Endless Branding kinderspel via onze gebruiksvriendelijke editor. U kunt zelf de display ontwerpen en deze in 3D bekijken om vervolgens de display gemakkelijk online te bestellen. Wij streven ten allen tijden naar optimaal tevreden klanten. Ons personeel beschikt over de juiste kennis van materialen en technieken. Hierdoor kunnen wij u voorzien in uw wensen. Endless Branding beschikt over meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van POS-materiaal, oftewel Point-Of-Sale materiaal.

POS-display

De afkorting van POS staat voor Point Of Sale. Hiermee worden alle product displays, posters en banners bedoeld die de verkoop van producten ondersteunen. Als een POS-display op een prominente plek wordt gepresenteerd, zal dit leiden tot een verhoging in de attentiewaarde.

Product display

Het verhogen van de attentiewaarde is cruciaal als u een stijging in het aantal verkopen van een bepaald product wilt realiseren. Ook is het cruciaal als u een boodschap onder de aandacht van de voorbijganger wilt laten komen. Dit doet u door de product display op een prominente plek te presenteren. Een prominente plek is de plaats waar veel mensen voorbijkomen. Hier valt de display het meeste op.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en wenst u onze eindeloze opties? Met tientallen jaren ervaring kunnen wij u een breed aanbod in kennis en materialen aanbieden. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in ontwerpen van vloerstickers, kartonnen poppen, etalagemateriaal, counter displays, forex print en nog veel meer. Al het materiaal is volledig te personaliseren. Bekijk onze webwinkel of neem gerust contact op voor verdere informatie.

Product display

 • Hexagon box (set van 3)

  Hexagon box (set van 3)

  vanaf € 26,60 € 32,19 Incl. 21% BTW
  Shipping Cost excluded Levertijd: 5-7 werkdagen
  Hexagon box (set van 3) Levertijd: 5-7 werkdagen

  Hexagon box (set van 3)

 • Figuur met witrand

  Figuur met witrand

  vanaf € 31,95 € 38,66 Incl. 21% BTW
  Shipping Cost excluded Levertijd: 5-7 werkdagen
  Figuur met witrand Levertijd: 5-7 werkdagen

  Figuur met witrand

 • A4 Magazine display

  A4 Magazine display

  vanaf € 51,90 € 62,80 Incl. 21% BTW
  Shipping Cost excluded Levertijd: 5-7 werkdagen
  A4 Magazine display Levertijd: 5-7 werkdagen

  A4 Magazine display

 • Retail Action Display

  Retail Action Display

  vanaf € 71,75 € 86,82 Incl. 21% BTW
  Shipping Cost excluded Levertijd: 5-7 werkdagen
  Retail Action Display Levertijd: 5-7 werkdagen

  Retail Action Display

contacteer ons

Contact

 • Optioneel: voeg bestanden toe aan uw bericht. Bijvoorbeeld foto's of een impressie.

Nieuwsbrief ontvangen?