Expert in presentatie
Standaard of maatwerk
Design én productie
Milieubewust
Klantportalen
Internationaal salesteam

Honingraatkarton

Bent u op zoek naar een stevig materiaal dat tegelijkertijd ook erg duurzaam en licht is? Dan is honingraatkarton de oplossing! Honingraatkarton heeft een licht gewicht, maar tegelijkertijd een sterke draagkracht. De sterke draagkracht wordt gecreëerd door een zeshoekige constructie. Naast dat honingraatkarton een stevig materiaal is, is het ook een ecologisch verantwoorde oplossing. Dit komt doordat het volledig gemaakt wordt van papier. Hierdoor is het karton 100% biologisch en afbreekbaar na gebruik.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN
Honingraatkarton display
Honingraatkarton

De voordelen van honingraatkarton

De voordelen die honingraatkarton biedt zijn erg variërend. Het milieuvriendelijke materiaal bevat een grote draagkracht. Er is een uitzonderlijke verhouding tussen de optimale stevigheid en een gering gewicht met de maximale compressiewaarde. Het materiaal is een ideale vervanging voor hout. Van karton krijgt u namelijk geen splinters en is bovendien schimmelvrij. Daarnaast is honingraatkarton een relatief goedkoop materiaal vergeleken met materialen die dezelfde draagkracht bieden. Dit maakt honinggraatkarton een ideaal materiaal voor winkeldisplays waarin monsters of artikelen zijn verwerkt.

Re-board karton

Re-board karton is is een materiaal gemaakt van licht karton. Endless Branding biedt re-board aan dat gemakkelijk bedrukt kan worden via de website. Op de website kunt u zelf het ontwerp aanbrengen op het product. Kies eenvoudig zelf tekst of afbeelding die u erop wilt hebben. Ons re-board promotiemateriaal is op een gebruiksvriendelijke manier digitaal te bedrukken via onze editor.

NEEM CONTACT OP

Honingraatkarton display

Displays die veel draagkracht vereisen, worden gemaakt van honingraatkarton. Naast het feit dat het een materiaal is dat veel stevigheid biedt, heeft het materiaal ook de mogelijkheid om gemakkelijk te worden bedrukt. Dit geeft het re-board karton een stevige en mooie uitstraling. Kiest u voor een algemene bedrukking van het re-board materiaal? Dan kunt u de re-board display veelvuldig gebruiken voor verschillende doeleinden! Een re-board display met een goede uitstraling is een echte blikvanger en u verkrijgt er gemakkelijk aandacht mee op een evenement of in uw winkel. Het ontwerpen kunt u gemakkelijk zelf en het bestellen is simpel.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en wenst u eindeloze opties? Met tientallen jaren ervaring kunnen wij u een breed aanbod aanbieden. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in ontwerpen van vloerstickers, winkel displays, winkel bogen, etalagemateriaal, kartonnen poppen en nog veel meer. Al het materiaal is volledig te personaliseren. Bekijk onze webwinkel of neem gerust contact op voor verdere informatie.

Honingraat kartonnen display

contacteer ons

Contact

  • Optioneel: voeg bestanden toe aan uw bericht. Bijvoorbeeld foto's of een impressie.

Nieuwsbrief ontvangen?