Expert in presentatie
Standaard of maatwerk
Design én productie
Milieubewust
Klantportalen
Internationaal salesteam

Standee

Een standee is een Amerikaanse term voor een groot, staand beeld en is een vorm van POS-materiaal, ook wel point of sale materiaal. Standees kunnen onder andere ingezet worden om bijvoorbeeld een film, product of evenement offline te promoten. Vaak is een standee een levensgroot, uitgesneden figuur. Het is een echte blikvanger en trekt veel aandacht. Naast dat het op feesten en evenementen gebruikt kan worden, kan een standee ook in etalages geplaatst worden of om zomaar iemand mee te verrassen. Endless Branding maakt de standees met passie en vakmanschap, specifiek voor u op maat. Of kies een standaard formaat op onze webshop!

BEKIJK ALLE PRODUCTEN
Standee
Standee op maat gemaakt

Lifesizer

Een lifesizer is een type standee. Het houdt dus in dat het ook een groot, rechtopstaand beeld is dat geplaatst kan worden in bijvoorbeeld een theater, bioscoop, evenementenhal of bedrijfsruimte. Een lifesizer is ideaal voor de promotie van films en andere evenementen. Daarnaast is het eenvoudig om op te zetten. De voet, waarop het uitgesneden beeld moet leunen, wordt er natuurlijk bijgeleverd.

Levensgrote standee karton

De standees van Endless Branding kunnen voor u specifiek op maat gemaakt worden. De beelden kunnen levensgroot zijn, maar ook nog groter of juist kleiner. Een standee kan voorzien worden van tekst, maar er kan ook een foto op geplaatst worden. Onze standees worden veelal gemaakt van Re-board karton. Door middel van een slimme constructie biedt het karton veel stevigheid. In zijn soort is het re-boardkarton op het moment het stevigste karton.

NEEM CONTACT OP

Een Endless Branding standee

Endless Branding produceert kartonnen figuren die afgebeeld worden op ware grootte of nog groter. De levensechte beelden zorgen voor een verhoging van de attentiewaarde voor uw dienst, product of evenement. Hoe creatiever, hoe hoger de attentiewaarde zal zijn. U kunt het allemaal zelf ontwerpen door middel van ons gebruiksvriendelijke systeem. Ook hebben wij creatieve designers in dienst die in staat zijn om het voor u te ontwerpen! De standee van Endless Branding springt in het oog van de voorbijganger en is snel op maat voor u gemaakt. Natuurlijk kunt u een standee ook gebruiken om iemand mee te verrassen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en wenst u onze eindeloze opties? Met tientallen jaren ervaring kunnen wij u een breed aanbod van kennis en materialen aanbieden. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in ontwerpen van POS-displays, vloerstickers, etalagemateriaal, counter displays en nog veel meer. Al het materiaal is volledig te personaliseren. Bekijk onze webwinkel of neem gerust contact op voor verdere informatie.

Lifesizer

 • Hexagon box (set van 3)

  Hexagon box (set van 3)

  vanaf € 26,60 € 32,19 Incl. 21% BTW
  Shipping Cost excluded Levertijd: 5-7 werkdagen
  Hexagon box (set van 3) Levertijd: 5-7 werkdagen

  Hexagon box (set van 3)

 • Figuur met witrand

  Figuur met witrand

  vanaf € 31,95 € 38,66 Incl. 21% BTW
  Shipping Cost excluded Levertijd: 5-7 werkdagen
  Figuur met witrand Levertijd: 5-7 werkdagen

  Figuur met witrand

 • A4 Magazine display

  A4 Magazine display

  vanaf € 51,90 € 62,80 Incl. 21% BTW
  Shipping Cost excluded Levertijd: 5-7 werkdagen
  A4 Magazine display Levertijd: 5-7 werkdagen

  A4 Magazine display

 • Retail Action Display

  Retail Action Display

  vanaf € 71,75 € 86,82 Incl. 21% BTW
  Shipping Cost excluded Levertijd: 5-7 werkdagen
  Retail Action Display Levertijd: 5-7 werkdagen

  Retail Action Display

contacteer ons

Contact

 • Optioneel: voeg bestanden toe aan uw bericht. Bijvoorbeeld foto's of een impressie.

Nieuwsbrief ontvangen?